Yoga@Home (audio)

Sinds een jaar kun je meebewegen met wekelijkse audio-yogalessen van 30 minuten voor persoonlijk thuisgebruik. Wat begon als noodoplossing in de lockdowns is een verrassend toegankelijke manier van thuis yoga beoefenen gebleken.

Hoe het werkt:
Rol je mat uit op een plek waar je je prettig voelt en even niet gestoord wordt. Laat je begeleiden door mijn stem op een tijdstip dat jou uitkomt, simpel via een link die je ontvangt via Whattsapp op je telefoon. Het is een bewuste keuze om geen beeld te gebruiken. Alle aandacht kan op deze manier helemaal bij jezelf, de meditatieve oefeningen en de verstilling blijven. Elke les duurt ruim 30 minuten zodat deze gemakkelijk in je dagelijkse dag is in te passen. Adem, beweging en ontspanning. Eenvoudig en duidelijk.

De wekelijkse les wordt op zondagmorgen verzonden. Elke yogales blijft minimaal 3 weken beschikbaar voor je, zodat je kunt afwisselen. Elke les is compact, eenvoudig, verstillend en opent je voor nieuwe energie, innerlijke kracht, rust en ruimte.

Een toegankelijke manier om jezelf een dagelijkse yogaroutine (sadhana) aan te leren. Maar ook als je al jaren thuis yoga beoefend kan het fijn zijn je te laten inspireren en begeleiden.

Regelmatig ontvang je een extraatje als je meebeweegt met deze lessen, zoals een inleiding tot een vast dagelijks meditatieritueel, een begeleide meditatie of een extra ademoefening.

Ook meedoen?
Mail me via marjoleinediemel@gmail.com of app via 06-29540991. Aanmelden kan voor 6 lessen, hiervoor betaal je €36,00, ik stuur je een betaalverzoek. Na 6 weken beslis je of je weer opnieuw 6 weken wilt meedoen.

Beweeg mee in deze bijzondere tijd van bezinning en verandering en……vergeet niet dat o.a. een sterk immuunsysteem wordt ontwikkelt en behouden door stabiliteit in lichaam en geest, gezonde gevarieerde voeding en beweging.
Ook mogelijk tijdens de lockdown zijn privélessen en individuele trajecten, informatie vind je hier

Feedback op de audioyogalessen:
*Zo fijn dat ik niet hoef te kijken.
*Ik merk dat ik thuis nu veel bewuster yoga beoefen. Ik voel veel meer en heb niet zo’n haast….
*Heerlijk om me thuis te laten begeleiden door je stem, voelt zo vertrouwd….
*Fijne les!
*Genieten….cadeautje voor mezelf.
*Ik kan meer bij mezelf blijven….
*Op deze manier doe ik vaker aan yoga.
….
*Zo heerlijk rustig.