Yoga@home

Online audio-sessies voor bij je thuis of op vakantie, dat kan natuurlijk ook.

Hoe het werkt:
Rol je yogamat uit op een plek waar jij je prettig voelt en even niet gestoord wordt. Laat je door mijn stem begeleiden op een tijdstip dat jou uitkomt, simpel via je telefoon of tablet. Het is een bewuste keuze om geen beeld te gebruiken. Alle aandacht kan op deze manier helemaal bij jezelf, de eenvoudige oefeningen en de verstilling blijven. De meeste oefeningen kun je dan ook met gesloten ogen volgen.

Yoga@home bevat, naast aandachtig en heel rustig bewegen veel zittende (en dat kan ook op een stoel) en liggende begeleide meditatieve, Yoga Nidra, adem en ontspanningsoefeningen, variërend in lengte tussen de 7 en de 35 minuten.

Zo kan yoga beoefenen en regelmatig echt even tijd nemen voor jezelf steeds meer een bewust onderdeel van je dagelijks leven zijn. Een wetenschappelijk bewezen gezonde gewoonte met een transformerend effect. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Alle oefeningen zijn erop gericht te leren luisteren naar het lichaam, écht en bewust te ontspannen en op deze manier steeds meer toegang te ontwikkelen tot het zelfhelende vermogen van het lichaam en de diepere lagen in jezelf.

Er komen regelmatig nieuwe sessies bij, er verdwijnen er soms ook weer, elke sessie is het echter meer dan waard om heel regelmatig beoefend te worden.

*Ik ga uit van het principe, “less is more”.
Yoga is een innerlijke weg. Daarom hou ik als yogadocent alles bewust eenvoudig. Niet teveel, geen muziek maar stilte en zorgvuldig ingesproken oefeningen. Ervaar zelf wat de oefeningen jou brengen,…..

Wil je graag meedoen?
Je kunt je aanmelden via mail, whatsapp of telefoon (zie contact), dan ontvang je een persoonlijk wachtwoord en heb je direct toegang tot alle (rond de 50) begeleide online-sessies.

Tarief:
Het maandtarief is €24,00 hierna stopt je abonnement automatisch, of je meld je opnieuw aan.
Doorgaan? Kies dan het voordelige kwartaalabonnement van €49,95 (dertien weken), wat neerkomt op nog geen €3,85 per week. Na dit kwartaal stopt je abonnement automatisch of meld je je opnieuw aan.

Feedback op de audioyogalessen:
*Wat fijn dat ik niet naar een scherm hoef te kijken.
*Ik merk dat ik thuis nu veel bewuster yoga beoefen. Ik voel veel meer en heb niet zo’n haast….
*Heerlijk om me thuis te laten begeleiden door je stem, voelt zo vertrouwd….
*Fijne les!
*Genieten….cadeautje voor mezelf.
*Ik kan beter bij mezelf blijven….
*Op deze manier doe ik vaker aan yoga.
….
*Soms luister ik alleen maar naar je stem en word ik al rustig.
*Wat een fijne aanvulling op mijn wekelijkse les bij jou! Nu oefen ik regelmatig en zonder moeite ook thuis.


NIEUW……voor de herfst, vanaf 22 september.

YOGA NIDRA ONLINE, voor bij jou thuis.
Deze serie is vooral ook voor wie graag thuis zou willen gaan oefenen maar geen keuze kan maken uit het ruime YOGA@HOME assortiment oefeningen.

Hoe het werkt:
Je ontvangt 4 weken lang op vrijdag een Yoga Nidra sessie die je gedurende een week regelmatig kunt beoefenen. De 4 sessies worden opgebouwd in lengte en intensiteit. 
Je ontvangt ook 4 emails, waarin wat dieper wordt ingegaan op de rijke Yogafilosofie en Yoga Nidra in het bijzonder en tips om gedurende de dag met je mee te nemen.

Na deze vier weken is er (optioneel en geheel vrijblijvend) een ochtend of avond waarop we samenkomen, je eventuele vragen over je beoefening of Yogafilosofie kunt stellen, en beginnen we deze samenkomst met een Yoga Nidra sessie. 

Je kunt daarna nog tot 1 december gebruik maken van alle Yoga Nidra-sessies en een aantal andere oefeningen die het zelf-helende vermogen activeren.
Heb je interesse, vragen of wil je graag meedoen, neem dan contact op.

Investering in jezelf: €39,95

De eerste Yoga Nidra sessie ontvang je op vrijdag 22 september als de herfst officieel begint.

PS Ben je abonnee van onze Yoga@Home, dan kun je natuurlijk kosteloos deelnemen aan deze serie.