Yoga@Home

Online audio-sessies voor bij je thuis.

Hoe het werkt:
Rol je yogamat uit op een plek waar jij je prettig voelt en even niet gestoord wordt. Laat je door mijn stem begeleiden op een tijdstip dat jou uitkomt, simpel via je telefoon of tablet. Het is een bewuste keuze om geen beeld te gebruiken. Alle aandacht kan op deze manier helemaal bij jezelf, de eenvoudige oefeningen en de verstilling blijven. De meeste oefeningen kun je met gesloten ogen volgen.

Elke audio-yogasessie duurt ruim 30 minuten en bevat zorgvuldig ingesproken adem, rustige beweging en ontspanningsoefeningen. De (op dit moment meer dan 20) yoga/meditatie-sessies zijn compact en compleet, het beoefenen opent je voor nieuwe energie, rust en ruimte in lichaam, hart en geest.
Er zijn ook begeleide meditaties, langer en korter en ik ben van plan om af en toe een klein stukje uit de verrijkende yogafilosofie toe te voegen.

Een toegankelijke manier om jezelf een regelmatige yogaroutine (sadhana) aan te leren en als je al thuis yoga beoefend kan het fijn zijn je af en toe te laten begeleiden en inspireren. Zo kan yoga beoefenen steeds meer een bewust onderdeel van je dagelijks leven zijn.

Je kunt je aanmelden via mail, whatsapp of telefoon (zie contact), dan ontvang je een persoonlijk wachtwoord voor toegang tot alle online-sessies.

Tarief is €24,00 per maand. Je hebt toegang tot alle bestanden, ook begeleide kortere en langere meditaties en een traditionele Yoga-Nidra. Na een maand stopt je toegang automatisch of je schrijft opnieuw in.

Heb jij de smaak van begeleide sessies thuis te pakken, dan kun je ook het kwartaalabonnement kiezen van €50,00 voor 13 weken, je bespaart dan €22,00. Na 3 maanden stopt je toegang automatisch of je meld je opnieuw aan.

Er komen regelmatig nieuwe sessies bij en elke sessie is het meer dan waard om heel regelmatig opnieuw te beoefenen.

Feedback op de audioyogalessen:
*Zo fijn dat ik niet hoef te kijken.
*Ik merk dat ik thuis nu veel bewuster yoga beoefen. Ik voel veel meer en heb niet zo’n haast….
*Heerlijk om me thuis te laten begeleiden door je stem, voelt zo vertrouwd….
*Fijne les!
*Genieten….cadeautje voor mezelf.
*Ik kan meer bij mezelf blijven….
*Op deze manier doe ik vaker aan yoga.
….
*Zo heerlijk rustig.

*Is yoga helemaal nieuw voor je dan is het handiger om eerst de basis te leren onder begeleiding van een ervaren docent. Je bent van harte welkom, privé of in een kleine groep!

*De geluidskwaliteit is prima maar ik streef hierin niet naar perfectie. Het geluidsvolume regel je simpel via je de zijkant van je telefoon. (Je kunt natuurlijk ook je laptop of tablet gebruiken en/of een externe geluidsbox.)