Marjoleine

Yoga is voor mij een levenswijze, een doorgaande beweging in zien wat ons als mens beweegt en bezield. 

Mijn verleden ligt in de Arts&Crafts, zo’n 25 jaar reisde ik de wereld over met de creaties die uit mijn hart en handen kwamen in mijn kleine atelier.

Het bewuste pad van Yoga begon met yogalessen volgen omdat ik na bepaalde ervaringen mezelf op een dieper level wilde begrijpen en ontwikkelen. Hoewel yoga beoefenen in het begin confronterend was werden de yogalessen van een inspirerende leraar na een tijdje de ankers in mijn week.

De kracht van yoga/meditatiebeoefening heeft ertoe geleid dat ik steeds meer verdieping zocht en daarom schreef ik me op een bepaald moment in voor de meest complete opleiding die ik toen kon vinden (de 4 jarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte). Na afronding ben ik doorgegaan met yogastudie en (stilte) retraites.

Heden: Naast de ontmoetingen via de yogasessies die ik inmiddels 12 jaar begeleid hou ik van rust en ruimte en de kleine dingen die het meest waardevol zijn.

De yogalessen zijn verstillende en verdiepende yogasessies waarin aandacht en adem centraal staan. Op liefdevolle wijze word je uitgenodigd om in alle eenvoud in het hier Nu aanwezig te zijn. Door bewust te worden en te luisteren naar het lichaam, adem en geest, ontmoet je de diepere lagen in jezelf, liefde, verstilling, de éénheid. Door middel van aandachtig bewegen en ademtechnieken ontwikkelen we zachtheid voor onszelf en innerlijke kracht. Beide zijn nodig in een samenleving die veel van ons kan vragen.

Wat Yoga voor jou kan betekenen kun je alleen zelf onderzoeken en gaandeweg stap voor stap ervaren,………je bent van harte welkom. 

 

“om śrī gurubhyo namah”  (met dank aan alle leraren)

                     

Wil je meer weten, lees mijn yogablog
Je vindt @marjoleinediemel ook op Instagram