Over

Marjoleine Diemel:
“Yogabeoefening was voor mij de methode mezelf terug te vinden, achter die muur van verwachtingen en alle etiketjes die in de loop van het leven op me geplakt waren (vooral door mijzelf). Het loslaten hiervan ging echt niet van de een op de andere dag. Maar er was iets van binnen ontwaakt dat zich niet meer liet onderdrukken. Er volgden jaren van confrontaties aangaan, loslaten, keuzes maken, vertrouwen, inspanning, ontspanning en overgave. Allemaal woorden die heel gemakkelijk uit te spreken zijn. We denken de woorden te begrijpen maar vaak vergt het vurige inzet, liefdevolle volharding en geduld om ze echt te doorvoelen en te realiseren. Op reis door lichaam en geest en jeZelf (her)vinden, dat is voor mij waar het yogapad en Yoga over gaat.” (uit Yogablog)

Marjoleine is een toegewijde yogi, ze heeft hierin haar passie en bestemming gevonden. Vanuit doorleefde kennis en een ruime ervaring begeleid ze alweer meer dan 10 jaar ook anderen naar een ‘lichter’ leven. Ze geeft les bij haar thuis in een sfeervolle ruimte. Rustige yoga en meditatiesessies in kleine groepen waarin aandacht en adem (bewust- Zijn) centraal staan en/of individuele sessies.

Marjoleine voltooide onder andere de ‘Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte’. Dit is de oudste yogaopleiding van Nederland en tevens een erkende 4-jarige HBO-opleiding. Haar specialisatie is de Chakrapsychologie.
Zo ontmoette ze Sri Shyamji Bhatnagar (Chakra Institute, New York) die ze intuïtief herkende als een voor haar belangrijk leraar, waarna ze zijn verdiepende ‘Spiritual Teacher Training’ met NadaYoga (Klank) en Microchakra’s ging volgen. Een wezenlijke en verdiepende aanvulling op de Chakrapsychologie. Er waren meer leraren die hun leringen, kennis en wijsheid deelden om te absorberen, te onderzoeken, te ontdekken en te integreren. Marjoleine reisde een aantal keren naar India, de bakermat van yoga en haar zo geliefde oosterse filosofieën. Ze ervaart dit alles als een grote verrijking van haar leven. 
Regelmatig volgt Marjoleine studiegroepen en (stilte)retraites in binnen en buitenland. Steeds meer verdiepen en van daaruit delen is nu haar levenspad en passie.

Wil je kennismaken met Marjoleine, voel je welkom een afspraak te maken bij een kopje thee of koffie, geheel vrijblijvend en kosteloos (30 minuten).

“om śrī gurubhyo namah”  (met dank aan alle leraren)

                                                               

Wil je meer weten, lees mijn yogablog
Je vindt Marjoleine ook op Instagram