Over

Marjoleine Diemel:
“Yogabeoefening was voor mij de methode mezelf terug te vinden, achter die muur van verwachtingen en alle etiketjes die in de loop van het leven op me geplakt waren (vooral door mijzelf). Het loslaten hiervan ging echt niet van de een op de andere dag. Maar er was iets van binnen ontwaakt dat zich niet meer liet onderdrukken. Er volgden jaren van confrontaties aangaan, loslaten, keuzes maken, vertrouwen, inspanning, ontspanning en overgave. Allemaal woorden die heel gemakkelijk uit te spreken zijn. We denken de woorden te begrijpen maar vaak vergt het vurige inzet, liefdevolle volharding en geduld om ze echt te doorvoelen en te realiseren. Op reis door lichaam en geest en jeZelf (her)vinden, dat is voor mij waar het yogapad en Yoga over gaat.” (uit Yogablog)

Marjoleine voltooide onder andere de vierjarige ‘Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte’. Extra Saswitha modules behaalde ze in Anatomie, Ademtherapie, Pranayama, Meditatie, Mantra & Yantra en Wijsbegeerte. Als specialisatiejaar voltooide ze de chakrapsychologie, waarna ze ook de opleiding micro-chakrapsychologie/spiritual teachings van een aantal jaren volgde bij Sri Shyamji Bhatnagar.

Regelmatig volgt Marjoleine bijscholingen en (stilte)retraites in binnen en buitenland bij leraren die haar inspireren. Haar motto, als yogadocent blijf je tevens altijd leerling.

“om śrī gurubhyo namah”  (met dank aan alle leraren)