Marjoleine

Yoga is voor mij een levenswijze, een doorgaande beweging in zien wat ons als mens beweegt en bezield.

Mijn verleden ligt in de Arts&Crafts, zo’n 25 jaar reisde ik de wereld over met de creaties die uit mijn hart en handen kwamen in mijn kleine atelier.

Het bewuste pad van Yoga begon ongeveer 25 jaar geleden. Na bepaalde ervaringen wilde ik mezelf op een dieper level leren begrijpen en ontwikkelen. Hoewel yoga beoefenen in het begin confronterend was ging ik door en werden de yogalessen van een inspirerende leraar de ankers in mijn week.

De kracht van deze yoga/meditatiebeoefening heeft ertoe geleid dat ik me inschreef voor de 4 jarige Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte met als specialisatiejaar de chakrapsychologie. Na afronding met eindscriptie ‘Heilig Vuur’ over kundalini energie ben ik doorgegaan met yogastudie, spirituele leringen, wijze leraren, (stilte) retraites en reizen naar India (de bakermat van yoga).
De weg naar ‘yogalessen geven’ was intussen op natuurlijke wijze ontstaan.
Dit alles ervaar ik als een grote verrijking in het leven.

Heden: Naast de ontmoetingen via de yogalessen die ik inmiddels zo’n 13 jaar begeleid, blijf ik me graag ontwikkelen, hou ik van natuur, rust, de kleine dingen die het meest waardevol zijn, en kun je me vaak vinden in het kleine atelier waar ik graag studeer, schrijf, teken en schilder.

Tijdens de yogalessen word je uitgenodigd om in alle eenvoud echt aanwezig te zijn. Door open en nieuwsgierig te luisteren naar het lichaam, ontmoet je de diepere lagen in jezelf, de rust, verstilling, de éénheid. Het lichaam als ingang naar de diepere lagen…..
Alles is al in je aanwezig…luister….

Wat Yoga voor jou kan betekenen kun je alleen zelf onderzoeken en gaandeweg stap voor stap ervaren.
Wil je met ons meebewegen,………je bent van harte welkom.

“om śrī gurubhyo namah”  (met dank aan alle leraren)

Wil je meer weten, lees mijn yogablog
Je vindt @marjoleinediemel ook op Instagram