Marjoleine

Marjoleine Diemel:
“Yogabeoefening was voor mij de methode mezelf terug te vinden, achter die muur van verwachtingen en alle etiketjes die in de loop van het leven op me geplakt waren (vooral door mijzelf). Het loslaten hiervan ging echt niet van de een op de andere dag. Maar er was iets van binnen ontwaakt dat zich niet meer liet onderdrukken. Er volgden jaren van confrontaties aangaan, loslaten, keuzes maken, vertrouwen, inspanning, ontspanning en overgave. Allemaal woorden die heel gemakkelijk uit te spreken zijn. We denken de woorden te begrijpen maar vaak vergt het vurige inzet, liefdevolle volharding en geduld om ze echt te doorvoelen en te realiseren. Op reis door lichaam en geest en jeZelf (her)vinden, dat is voor mij waar het yogapad en Yoga over gaat.” (uit Yogablog)

Marjoleine is een toegewijde yogi, ze heeft hierin haar passie en bestemming gevonden. Alweer 10 jaar begeleidt ze ook anderen naar een ‘lichter’ leven. Ze geeft les bij haar thuis in een sfeervolle ruimte. Rustige lessen waarin aandacht en adem centraal staan. Op de echt zomerse dagen zijn er ook af en toe yogalessen op het strand en in een oude boomgaard bij een authentieke boerderij dichtbij ‘de Dobbeplas’.

Marjoleine voltooide onder andere de vierjarige HBO ‘Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte’. Saswitha certificaten behaalde ze in Anatomie/Fysiologie, Ademtherapie, Pranayama, Meditatie, Mantra/Yantra en Wijsbegeerte. Als specialisatie voltooide ze de Chakrapsychologie. Ze ontmoette Sri Shyamji Bhatnagar die ze intuïtief herkende als haar leraar waarna ze bij hem spiritual teachings ging volgen.

Regelmatig volgt Marjoleine bijscholingen en (stilte)retraites in binnen en buitenland bij leraren die haar inspireren. Haar motto, ‘als yogadocent blijf je tevens altijd leerling.’

“om śrī gurubhyo namah”  (met dank aan alle leraren)

Wil je meer weten, lees mijn yogablog
Je vindt Marjoleine ook op Instagram