Meditatie

“Meditatie is als een zaadje, als je dit met liefde cultiveert, zal het steeds meer groeien en bloeien…..”

Het is weer herfst. Kijk je naar buiten dan zie je dat de natuur langzaam maar zeker naar binnen keert. Ook wij, krijgen de natuurlijke behoefte om meer naar binnen te keren. Een mooi moment voor verdieping van je meditatiebeoefening.

Op dinsdag 11 oktober om 20.00 uur Inspiratie&Meditatieavond. De deur is open vanaf 19.45 uur, ik vraag je de stilte, ook voordat we beginnen zoveel mogelijk te bewaren…

In dit nieuwe seizoen doen we onze vertrouwde stille beoefening, voorafgegaan door een eenvoudige mantra en ademoefeningen die je voorbereiden op een nog diepere stilte in jezelf.

Meditatie is het fundament van spirituele beoefening. Het leidt naar de innerlijke stilte/ruimte van het hart. Zonder meditatie zou deze innerlijke stilte niet simpel te vinden zijn.

Groepsmeditatie is zeer krachtig, we versterken elkaar in de innerlijke stilte. Je mediteert ook nooit alleen voor jezelf. De rust die jij uitstraalt heeft een weldadige uitwerking op alles en iedereen om je heen.

Deze avond is voor iedereen toegankelijk die al een regelmatige meditatie beoefening heeft of dit heel graag zou willen. Je kunt op een meditatiekussen of op een stoel zitten.

Volg je wekelijks ook yogalessen ‘bij Marjoleine’ dan is je investering in jezelf €6,00 of een halve strip op je yogaleskaartje.
Volg je geen yogalessen bij Marjoleine, dan is je investering voor deze avonden €10,00.
Je bent van harte welkom!

Individuele meditatiebegeleiding:
Meditatie is ook een puur persoonlijk proces. Het vraagt van iedereen iets anders. Het is daarom vaak inspirerend en leerzaam om in enkele individuele sessies je ervaringen ermee te bespreken. Dat kan zinvol zijn voor zowel degenen die willen beginnen met mediteren als voor degenen die er al wat langer mee bezig zijn maar daarbij ervaren dat het proces stagneert of er lichamelijke en/of mentale problemen bij ervaren. 

Een individuele sessie (kan eventueel ook met 2 personen) duurt 45 minuten.
De waardevolle investering in jezelf is €50 per sessie.

The guru is in you ~Yogani