Satsang/Meditatieavond

“Meditatie is als een zaadje, als je dit met liefde cultiveert, zal het steeds meer groeien en bloeien…..”

Maandelijks op dinsdagavond van 20.00 uur-21.15 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.
Datum: dinsdag 11 mei/ 8 juni. Graag vooraf aanmelden als je mee wilt doen.

We beginnen de Satsangavonden (Satsang betekent ‘samenzijn in stilte en waarheid’) met een thema, een stukje tekst en/of adem/energieoefeningen. Dan is er ruimte voor dialoog, eventuele vragen omtrent het thema of meditatiebeoefening algemeen, we zien wat er ontstaat. Daarna beoefenen we in stilte Pranayama, Diepe Meditatie en Samyama. Je wordt hier duidelijk in begeleid, het is niet moeilijk. Deze yogatechnieken vormen (bij zeer regelmatig gebruik) een krachtige methode om innerlijke stilte/rust/ruimte te cultiveren (AYP-advanced yoga practices). De aanwezigheid van innerlijke stilte maakt dat je het dagelijks leven steeds meer vanuit rust, liefde en vrijheid kunt ervaren

Meditatie is het fundament van spirituele beoefening. Het leidt naar de stilte van het hart. Zonder meditatie zou deze innerlijke rust niet simpel te vinden zijn.
Het doel van deze avonden is gezamenlijk oefenen en elkaar inspireren in het opbouwen en onderhouden van een regelmatige persoonlijke spirituele beoefening (sadhana). 

Met elkaar creëren we op deze avonden een krachtig energieveld. Het is wetenschappelijk bewezen dat, hoe meer mensen mediteren, hoe krachtiger dit veld is. Dit krachtige energieveld leidt naar een ruimer bewustzijn en een wereld van minder geweld en steeds meer vrijheid voor alle levende wezens.

‘The guru is in you’ ~Yogani’

*Op deze avond geen asana (houdingen).
*Stoelen en meditatiekussen zijn naar keuze aanwezig (je eigen meditatiekussen meebrengen is fijn!)
*Donatie €10,00, je mag natuurlijk ook je leskaart gebruiken.
*Thee
*Voor individuele (meditatie) begeleiding of persoonlijke vragen neem je vrijblijvend contact op.

#zelfreflectie#zelfonderzoek#inspiratie#adem#ontspanning#meditatie#transformatie#AYP#kundalini#bewustzijn#mindfulness#zelfcompassie#