Yoga@home

Online audio-sessies voor bij je thuis of op vakantie.

Hoe het werkt:
Rol je yogamat uit, of kom zitten op een plek waar jij je prettig voelt en even niet gestoord wordt. Laat je door mijn stem begeleiden op een tijdstip dat jou uitkomt, simpel via je telefoon of tablet. Het is een bewuste keuze om geen beeld te gebruiken. Alle aandacht kan op deze manier helemaal bij jezelf, de eenvoudige, milde oefeningen en de verstilling blijven. De meeste oefeningen kun je met gesloten ogen volgen.
Op deze manier kan yoga beoefenen en echt even tijd nemen voor jezelf steeds meer een bewust onderdeel van je dagelijks leven worden. Een wetenschappelijk bewezen gezonde gewoonte met een transformerend effect.

Alle sessies zijn gericht op de waardevolle verbinding met jezelf in het moment. Bij regelmatige yoga/meditatiemomenten zal je meer toegang ontwikkelen tot het zelfhelend vermogen en de diepere lagen in jezelf. Rust en ruimte, een thuiskomen in jeZelf.

Er komen regelmatig nieuwe sessies bij, er verdwijnen er soms ook weer, elke sessie is het echter meer dan waard om vaker te beoefenen.

Yoga@home bevat op dit moment 3 pagina’s met sessies, yoga beoefenen is namelijk veel meer dan houdingen aannemen op de yogamat…..
1. Milde yogasessies, met vanuit de adem rustig bewegen, en een eindontspanning en zittende en/of liggende ontspannende meditaties onder begeleiding.
2. Yoga Nidra-sessies en adem en ontspanningsoefeningen uit de ademtherapie, variërend in lengte tussen de 7 en de 45 minuten.
3. Korte inspirerende wijsheidsverhalen uit alle windstreken om met je mee te nemen en te onderzoeken of het verhaal wat voor jou zou kunnen betekenen.

*Als yogadocent ga ik uit van het principe, “less is more”.
Yoga is een innerlijke weg. Daarom hou ik alles bewust zo eenvoudig mogelijk. Niet teveel, geen muziek maar stilte en zorgvuldig ingesproken oefeningen. Ervaar zelf wat de oefeningen jou brengen,…..(en wil je graag muziek erbij, dan zet je zelf een zacht achtergrondmuziekje aan :-).

Wil je meedoen?
Je kunt je aanmelden via mail, whatsapp of telefoon (zie contact), dan ontvang je een persoonlijk wachtwoord en heb je direct toegang tot alle (rond de 70) begeleide audiosessies en oefeningen.

Tarief:
Het maandtarief is €24,00 hierna stopt je abonnement automatisch, of je meld je opnieuw aan.
Doorgaan? Kies dan het voordelige kwartaalabonnement van €49,95 (dertien weken), wat neerkomt op nog geen €3,85 per week. Na dit kwartaal stopt je abonnement automatisch of meld je je opnieuw aan.
Voor de trouwe beoefenaar is er nu ook een super aanbieding voor een jaarabonnement €120,00.

Feedback op de audioyogalessen:
*Wat fijn dat ik niet naar een scherm hoef te kijken.
*Ik merk dat ik thuis nu veel bewuster yoga beoefen. Ik voel veel meer en heb niet zo’n haast….
*Heerlijk om me thuis te laten begeleiden door je stem, voelt zo vertrouwd….
*Fijne les!
*Genieten….cadeautje voor mezelf.
*Ik kan beter bij mezelf blijven….
*Op deze manier doe ik vaker aan yoga.
….
*Soms luister ik alleen maar naar je stem en word ik al rustig.
*Wat een fijne aanvulling op mijn wekelijkse les bij jou! Nu oefen ik regelmatig en zonder moeite ook thuis.