Yoga@Home

Online audio-sessies voor bij je thuis.

Hoe het werkt:
Rol je yogamat uit op een plek waar jij je prettig voelt en even niet gestoord wordt. Laat je door mijn stem begeleiden op een tijdstip dat jou uitkomt, simpel via je telefoon of tablet. Het is een bewuste keuze om geen beeld te gebruiken. Alle aandacht kan op deze manier helemaal bij jezelf, de eenvoudige oefeningen en de verstilling blijven. De meeste oefeningen kun je dan ook met gesloten ogen volgen.

Naast yogasessies in aandachtig en heel rustig bewegen zijn er zittende (kan natuurlijk ook op een stoel) en liggende meditatieve adem/energieoefeningen, variërend in lengte tussen de 7 en de 35 minuten.

Zo kan yoga beoefenen en echt even tijd nemen voor jezelf steeds meer een bewust onderdeel van je dagelijks leven zijn. Een wetenschappelijk bewezen gezonde gewoonte voor lichaam en geest, een gewoonte met een transformerend effect.

Er komen regelmatig nieuwe sessies bij, er verdwijnen er soms ook weer, elke sessie is het echter meer dan waard om heel regelmatig opnieuw te beoefenen.

*Ik ga uit van het principe, “less is more”.
Yoga is een innerlijke weg. Daarom hou ik als yogadocent alles bewust eenvoudig. Niet teveel, geen muziek maar stilte, duidelijke en zorgvuldig ingesproken oefeningen. Blijf erbij, ervaar wat de oefeningen jou brengen, neem de tijd…..

Wil je graag meedoen?
Je kunt je aanmelden via mail, whatsapp of telefoon (zie contact), dan ontvang je een persoonlijk wachtwoord voor toegang tot alle online-sessies.

Tarief: AANBIEDING DECEMBER 2022 VOOR €12,00 of een stripje op je leskaart.

Normaal tarief €24,00 per maand of €50,00 per kwartaal.
Je hebt toegang tot alle online sessies (altijd rond de veertig). Na een maand stopt je toegang of je schrijft opnieuw in. Heb je de smaak van begeleide sessies te pakken dan kun je kiezen voor een voordeliger kwartaal tarief van 13 weken voor €50,00, wat neerkomt op nog geen 3,85 per week.

Feedback op de audioyogalessen:
*Zo fijn dat ik niet hoef te kijken.
*Ik merk dat ik thuis nu veel bewuster yoga beoefen. Ik voel veel meer en heb niet zo’n haast….
*Heerlijk om me thuis te laten begeleiden door je stem, voelt zo vertrouwd….
*Fijne les!
*Genieten….cadeautje voor mezelf.
*Ik kan meer bij mezelf blijven….
*Op deze manier doe ik vaker aan yoga.
….
*Zo heerlijk rustig.
*Wat een fijne aanvulling op mijn wekelijkse les bij jou! Nu oefen ik echt en zonder moeite thuis.

*Is yoga helemaal nieuw voor je dan is het handiger om eerst de basis te leren onder begeleiding van een ervaren docent. Je bent van harte welkom, privé of in een kleine groep! <3