Yoga@Home

Online audio-sessies voor bij je thuis.

Hoe het werkt:
Rol je yogamat uit op een plek waar jij je prettig voelt en even niet gestoord wordt. Laat je door mijn stem begeleiden op een tijdstip dat jou uitkomt, simpel via je telefoon of tablet. Het is een bewuste keuze om geen beeld te gebruiken. Alle aandacht kan op deze manier helemaal bij jezelf, de eenvoudige oefeningen en de verstilling blijven. De meeste oefeningen kun je dan ook met gesloten ogen volgen.

De audio-yogasessies variëren in lengte, de meeste zijn rond de 30 minuten, een enkele duurt een uur. Ze bevatten zorgvuldig ingesproken adem, rustige beweging en ontspanningsoefeningen. Compact en compleet, het beoefenen opent je voor nieuwe energie, rust en ruimte in je lichaam, hoofd en hart.

Er zijn ook begeleide meditaties en visualisaties, variërend in lengte en af en toe plaats ik een klein stukje uit de verrijkende yogafilosofie.

Dit is toegankelijke manier om jezelf een regelmatige yogaroutine (sadhana) aan te leren en als je al thuis yoga beoefend kan het fijn zijn je af en toe te laten begeleiden en inspireren. Zo kan yoga beoefenen en echt even tijd nemen voor jezelf steeds meer een bewust onderdeel van je dagelijks leven zijn. Een wetenschappelijk bewezen gezonde gewoonte voor lichaam en geest.

Er komen regelmatig nieuwe sessies bij en elke sessie is het meer dan waard om heel regelmatig opnieuw te beoefenen.

*Ik ga uit van het principe, “less is more”.
Yoga is een innerlijke weg. Daarom hou ik als yogadocent alles bewust eenvoudig. Niet teveel, geen muziek maar stilte, duidelijk en helder ingesproken oefeningen. Blijf erbij, ervaar wat de oefeningen jou brengen, wat voel je, kun je eventuele spanning ook laten gaan, waar is je adem, vertraag, neem de tijd…..

Wil je graag meedoen?
Je kunt je aanmelden via mail, whatsapp of telefoon (zie contact), dan ontvang je een persoonlijk wachtwoord voor toegang tot alle online-sessies.

Tarief: €24,00 per maand.
Je hebt toegang tot alle bestanden, ook begeleide meditatie en visualisatie oefeningen om bij te ontspannen en een traditionele Yoga-Nidra. Na een maand stopt je toegang of je schrijft opnieuw in. Heb je de smaak van begeleide sessies te pakken dan kan je ook kiezen voor het voordelige kwartaal tarief van 13 weken voor €50,00.

Feedback op de audioyogalessen:
*Zo fijn dat ik niet hoef te kijken.
*Ik merk dat ik thuis nu veel bewuster yoga beoefen. Ik voel veel meer en heb niet zo’n haast….
*Heerlijk om me thuis te laten begeleiden door je stem, voelt zo vertrouwd….
*Fijne les!
*Genieten….cadeautje voor mezelf.
*Ik kan meer bij mezelf blijven….
*Op deze manier doe ik vaker aan yoga.
….
*Zo heerlijk rustig.
*Wat een fijne aanvulling op mijn wekelijkse les bij jou! Nu oefen ik echt en zonder moeite thuis.

*Is yoga helemaal nieuw voor je dan is het handiger om eerst de basis te leren onder begeleiding van een ervaren docent. Je bent van harte welkom, privé of in een kleine groep! <3