Satsang, (Meditatie&Zelfinzicht)

“Meditatie is als een zaadje, als je dit met liefde cultiveert, zal het steeds meer groeien en bloeien…..”

Maandelijks op dinsdagavond van 20.00 uur-21.30 uur. Inloop vanaf 19.45 uur. Alle avonden zijn los te volgen.
Data: 11 februari – 10 maart- 14 april

De Satsangavonden, (een zittend samenzijn vanuit stilte en openheid) beginnen met een thema. Een thema kan bijvoorbeeld zijn “Hoe verander ik een gewoonte/patroon in mezelf”. Dan is er thee en ruimte voor dialoog en vragen. Daarna beoefenen we 40 minuten Pranayama, Diepe Meditatie en Samyama. Je wordt hier duidelijk in begeleid, het is niet moeilijk. Deze Advanced Yoga Practices (AYP) vormen een krachtige methode om innerlijke stilte te cultiveren. De aanwezigheid van innerlijke stilte maakt dat je het dagelijks leven steeds meer vanuit rust, liefde en vrijheid kunt ervaren

Met elkaar creëren we een krachtig energieveld op deze avonden. Het doel is gezamenlijk oefenen en elkaar inspireren in het opbouwen en onderhouden van een regelmatige spirituele beoefening (sadhana). Ook jij bent van harte welkom, ervaring is niet nodig. De eerste keer ontvang je de uitgeschreven Diepe Meditatie methode om thuis regelmatig voort te zetten.

‘The guru is in you’ ~Yogani’

*Stoelen en meditatiekussens zijn aanwezig (je eigen meditatiekussen meebrengen is fijn!) Je kunt ook hier je yogaleskaart gebruiken, volg je geen wekelijkse lessen bij ons, is de donatie € 10,00.
*Voor individuele begeleiding of persoonlijke vragen neem je vrijblijvend contact op.

#zelfonderzoek#NU#leven in aandacht#adem#ontspanning#meditatie#transformatie#AYP#kundalini#bewustzijn#mindfulness#

*Voor meer info over AYP zie Inspiratie.