Stilte-dagretraite

Aandacht voor jeZelf

Op een inspirerende groene plek, in een luxe Yurt (het rondhuis), begeleid ik jaarlijks een dagretraite. Een retraite is een geschenk aan jezelf. Om op te laden, te vertragen, inzichten en inspiratie te ontvangen, kortom jezelf ont-dekken van de laagjes die niet meer nodig zijn.

Voor wie een volgende stap wil zetten, als aanloop naar een wat langere (stilte)retraite of gewoon omdat je het heerlijk en waardevol vindt, zo’n jaarlijkse dag voor jezelf met rituelen. Je hoeft op een dag als deze niet te socializen en geen prestaties te leveren, je bent hier puur voor en met jezelf en de sessies, die een transformatieve en helende uitwerking kunnen hebben.

We beginnen de dag met een verstillende yoga/adem/meditatiesessie. De dag ontvouwt zich verder met een gezonde vegabrunch, zelfreflectie, een vuurceremonie en meer….

Ook is er ruimte genoeg tussen de sessies voor ‘helemaal niets’, ‘liggen in het gras’ en/of een wandelingetje. Op de begeleiding na, zal deze dag zoveel mogelijk in stilte verlopen.

Ervaring is niet nodig. Wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van onze jaarlijkse dagretraite, neem dan contact op.

Wanneer: mei/juni 2023, heb je interesse, laat het even weten en je wordt vrijblijvend op de hoogte gehouden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Welkom vanaf 8.45 uur, rustig aankomen en de tijd nemen om even rond te kijken met een drankje en wat lekkers.
Het programma verloopt ongeveer tussen 9.15 uur en 16.00 uur. Daarna kun je rustig nog wat nagenieten met een drankje of meteen in stilte vertrekken. Wat bij jou past op dat moment is helemaal ok.
Deze dag is inclusief een uitgebreide brunch met verse vegetarische en biologische producten. De hele dag door is er thee, koffie, water en fruit beschikbaar.

Waar: Op buitengoed ‘De Uylenburg’ Noordeindseweg 70 in Delfgauw
www.uylenburg.nl

‘Speak only if it improves upon the silence’~ Mahatma Gandhi

Het Rondhuis

Ervaringen van deelnemers aan eerdere retraitedagen:
…Ik wist niet dat het zoveel met me zou doen….
…Een heerlijke dag, goed verzorgd, gewoon heerlijk, ik kom graag terug de volgende keer….
…De dag heeft nog lang nagewerkt….
…Precies wat ik nodig had, en wat een prachtige plek….
…De stilte viel me mee, maar soms vond ik het even lastig….
…Dit was geweldig, ik voelde zoveel verbinding met iedereen. In verbinding en dan deze rituelen, wow
.
ik voelde me echt gelukkig, dank je wel voor deze dag...
….ik ben elk jaar weer verrast dat de rituelen zo doorwerken, dat ik later merk dat ik ook echt dingen heb losgelaten die me voorheen beheersten…
….zo blij dat ik er weer bij kon zijn….
…..wat grappig is, het eerste jaar vond ik de stilte best moeilijk en nu kijk ik er van te voren zo naar uit, vind het heerlijk.

#stilte #dagretraite #verdieping #stiltedag #natuur #inspiratiedag #ontdekjezelf