Yoga in de boomgaard

Bij echt zomerse temperaturen (boven de 20 graden) zijn de yogalessen buiten in de zomermaanden juni/juli/augustus. In een idyllische oude boomgaard bij een authentieke boerderij uit 1900 (privéterrein). In de zon of in de schaduw van de de hoge appelbomen. Vlakbij ‘de Dobbeplas’ in Nootdorp. Je bent van harte welkom (ook als je geen wekelijkse lessen bij me volgt) en kunt je aanmelden via een appje naar 06-29540991. Je wordt dan op de hoogte gehouden van elke ‘Yoga in de Boomgaard’ (tevens ontvang je het adres en weet je of het doorgaat, ivm het weer).

Vijf lessen per week ma/di/wo ochtend, lestijd van 10.00 uur-11.30 uur, en ma/do avond, lestijd van 19.15 uur-20.45 uur. Het is een yogales die voor iedereen toegankelijk is. Tijdens de yogasessies nemen we de tijd om te verstillen, te luisteren, te bewegen, te voelen, waar te nemen en te ervaren. De natuur als metafoor voor onze beoefening. Volg je wekelijks mijn reguliere lessen dan wordt je yogaleskaartje afgetekend. Kom je af en toe dan betaal je contant en graag gepast of via een betaalverzoek. Tarief €10,00.

Belangrijk: Kom, liefst op de fiets, breng je eigen yogamat en/of badlaken mee, eventueel een kussentje of yogablok als dat je helpt om comfortabel te zijn in de les. Neem een vestje en/of dekentje mee voor de eindontspanning. Smeer je in met zonnebrand. Kleding in laagjes is handig en neem eventueel een flesje water mee.

Ik breng een kan verse thee mee, voor na de les, belangrijk….ivm hygiëneregels breng je je eigen kopje/bekertje mee.

Nog een klein detail, er is geen toilet beschikbaar.

We volgen in deze bijzondere tijden natuurlijk de hygieneregels van het RIVM. Dat betekent, we houden anderhalve meter afstand van elkaar en bij klachten blijf je thuis.