Yoga in de boomgaard

Weersafhankelijk. Bij zomerse temperaturen zijn de yogalessen in 2020 buiten. Op een idyllische privéplek, een oude boomgaard bij een authentieke boerderij uit 1900. Vlakbij ‘de Dobbeplas’ in Nootdorp. Je bent van harte welkom en kunt je aanmelden via een appje naar 06-29540991. Je wordt dan op de hoogte gehouden van elke ‘Yoga in de Boomgaard’ (tevens ontvang je dan het adres en weet je ook of het doorgaat, ivm het weer ).

Ma/Di/Wo lestijd van 10.00 uur-11.30 uur, en Ma/Do lestijd van 19.15 uur-20.45 uur. Het is een meditatieve yogales die voor iedereen toegankelijk is. Volg je wekelijks mijn reguliere lessen dan wordt je yogaleskaartje afgetekend. Je kunt een yogaleskaartje voor 5 lessen aanschaffen en kom je af en toe dan betaal je contant en graag gepast (€10,00).

Belangrijk: Kom op de fiets, breng je eigen yogamat en/of badlaken mee, eventueel een kussentje als dat je helpt om comfortabel te zijn. Neem een vestje en/of dekentje mee voor de eindontspanning. Kleding in laagjes is handig en eventueel een flesje water. Ik breng een kan verse thee mee voor na de les, in verband met de hygiene breng je je eigen kopje mee…..Nog een klein detail, er is geen toilet beschikbaar.

We volgen in deze bijzondere tijden natuurlijk de hygieneregels van het RIVM. Dat betekent, we houden anderhalve meter afstand van elkaar en bij klachten blijf je thuis.