Yoga buiten

Tijdens de yogasessies buiten nemen we ruim de tijd om ons te verbinden met dat wat is… verstillen, voelen, ervaren. De natuur als metafoor voor onze beoefening.

In het begin kan het een echte uitdaging zijn om de aandacht bij jezelf te houden, want er is meer afleiding buiten. En dan, soms plotseling en vaker geleidelijk kun je een ongekende ruimte ervaren, deze kan zich steeds meer verdiepen, naarmate je vaker yoga beoefent.

De volledige ervaring van diep luisteren bijvoorbeeld. Er is veel te beluisteren buiten in de natuur. Diep luisteren geeft een compleet andere beleving. Luisteren zonder benoemen, zonder oordeel, zonder mening, zonder analyse, zonder weerstand….helemaal open en ontvankelijk, laat het binnenkomen, niets doen,…..zijn in de ervaring van het luisteren.

Als yogadocent neem ik je mee in de beleving, via je lichaam, door je zintuigen, je gevoelens en emoties, je adem, je energie, steeds dieper, steeds verder. Hoe ver kun jij gaan?

Ieder moment is anders, een complete en nieuwe ervaring, sta jij daar wel eens bij stil? Kun jij met een frisse blik erbij blijven….of verdwijn je in gedachten.

Wil je ook eens een les buiten meedoen, de volledigheid van ZIJN steeds meer ervaren?

Je bent van harte welkom bij echt zomers weer, in de boomgaard hier vlakbij aan de Dwarskade. Stuur me een appje of bel 06-29540991

Yoga in de boomgaard, vlakbij de Dobbeplas op privéterrein (monumentale boerderij)