Yoga aan Zee

Voor het negende jaar alweer! We zijn er alleen op de ‘zalig zachte zomerse zondagen’ tussen tien en half twaalf. Waar? Op het mooie rustige zuiderstrand 7 Den Haag. Nabij “Strandpaviljoen de Kwartel”.

Deze strandyogalessen laten je op een inspirerende manier de verbinding ervaren met de elementen, aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

Het is een zachte meditatieve yogales die voor iedereen toegankelijk is. Verstilling, aandachtig bewegen, een begeleide meditatie, klank, adem en energieoefeningen. Een mooi begin van een ontspannen zondag. Na de les is er nog een zee van ruimte om eventueel een duik te nemen en heerlijk te relaxen op het rustige brede strand. Ook bij “Strandpaviljoen de Kwartel” op het terras is het heerlijk vertoeven.

Anderhalf uur yoga/meditatie tussen 10.00 uur-11.30 uur. Volg je wekelijks mijn reguliere yogalessen dan kun je je yogaleskaart natuurlijk ook op het strand gebruiken. Kom je af en toe, dan betaal je €10,00 contant en graag gepast of vooraf via “tikkie”.

Aanmelden is fijn door middel van een appje naar 06-29540991, dan weet je namelijk ook zeker of ik er wel ben.
We volgen in deze bijzondere tijden natuurlijk de hygieneregels van het RIVM. Dat betekent, we houden anderhalve meter afstand van elkaar en bij de bekende klachten blijf je thuis.

Belangrijk: Neem je yogamat en/of badlaken mee! Een yogamat is op het strand niet echt nodig, een badlaken is genoeg. Smeer je thuis alvast goed in met zonnebrand, en neem een vest mee en/of dekentje voor de eindontspanning. Kleding in laagjes is handig op het strand, iets aan, iets uit en, vergeet niet om een flesje water mee te brengen.

Tomtom gebruiken: Kruising Fuutlaan/Laan van Poot Den Haag. Je kunt hier gratis parkeren, er is altijd ruimte genoeg. Na parkeren neem je de strandopgang bij bovenstaande kruising en loop je rechtdoor door een stukje bos en duingebied. Bij de trap naar zee aangekomen zie je rechts beneden je ‘de Kwartel’ waar we even voor tienen verzamelen, ben je iets later, loop dan 50 tot 100 meter richting Kijkduin en je gaat ons vast en zeker vinden.

Tags: Yoga/Meditation on the beach, Yoga aan zee Den Haag, Kijkduin, Yoga op het strand, strandyoga, beach yoga, Yoga Den Haag, Fuutlaan.
Nabij Strandpaviljoen “de Kwartel” Zuiderstrand 7 – strandslag 9, 2586 JK Den Haag.