Retraitedag

Aandacht voor jezelf
Een retraite is een geschenk aan jezelf. Om op te laden, tot rust te komen, inzichten en inspiratie te ontvangen, kortom jezelf ont-dekken. Op een prachtige plek midden in de natuur, in een superluxe Yurt, begeleid ik elk jaar een dagretraite. Je hoeft op een dag als deze niet te socializen, geen prestaties te leveren, je bent hier puur voor jezelf.

We beginnen al vroeg in de morgen met een lange meditatieve yoga/adem/meditatiesessie. De dag ontvouwt zich met een heerlijke organische en vegetarische brunch, zelfreflectie, een vuurritueel en meer……we eindigen de dag met stilte en klank. Ganga Ma zal ons begeleiden met meditatieve helende mantra’s en zacht gitaarspel.

Ook is er ruimte genoeg tussen de sessies voor ‘even helemaal niets’, ‘liggen in het gras’ en/of een wandeling op ‘Stiltegoed’ en de landelijke natuur rondom. Op de begeleiding na, zal deze dag zoveel mogelijk in stilte verlopen. Iedereen is welkom, ervaring niet nodig. Wil je meer informatie of wil je graag deelnemen aan een dag als deze, neem dan contact op. Welkom vanaf 8.30 uur tot 16.30 uur, het programma loopt tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Wanneer: Zondag 13 juni 2021
Waar: Op buitengoed ‘De Uylenburg’ Noordeindseweg 70 in Delfgauw
www.uylenburg.nl

‘Speak only if it improves upon the silence’~ Mahatma Gandhi

Ervaringen van deelnemers aan eerdere retraitedagen:
…Ik wist niet dat het zoveel met me zou doen….
…Een heerlijke dag, goed verzorgd, gewoon heerlijk, ik kom graag terug de volgende keer….
…De dag heeft nog lang nagewerkt….
…Precies wat ik nodig had, en wat een prachtige plek….
…De stilte viel me mee, maar soms vond ik het even lastig….
…Dit was geweldig, ik voelde zoveel verbinding met iedereen. In verbinding en dan deze rituelen, wow, ik voelde me echt gelukkig, dank je wel voor deze dag.
..

#dagretraite#verdieping#stiltedag#natuur#inspiratiedag#ontdekjezelf#