Inspiratie en nieuwe paden…

(Intussen zijn de live-lessen weer hervat….)
Yoga leven en delen is mijn leven op dit moment, als dat niet kan met deelnemers om me heen (lock-down) dan ontstaan er andere paden. Dat gebeurt gewoon hoor en daar ben ik dankbaar voor.

De inspiratie komt binnen en wordt gedownload, wie weet hangt het ergens in de lucht, de energie is erg hoog op dit moment. Ik hoop niet dat dat zweverig klinkt. Volgens mij sta ik vrij stevig met beide voeten in de Nederlandse klei, niet ondanks maar dankzij yoga.

Omdat er nu geen groepsles gegeven kan worden, ben ik wederom bezig met het produceren van online audiolessen, Yoga@Home voor de derde of de vierde keer in twee jaar, want dit is natuurlijk niet de eerste keer (hopelijk wel de laatste).

Anders is dat de sessies nu op de website zijn geplaatst, het is super dat dit allemaal kan tegenwoordig. En dat het me lukt, terwijl ik verre van technisch aangelegd ben. Het wiel wordt altijd weer opnieuw uitgevonden ipv hulp vragen, daar leer ik van en vind ik gewoon leuk 😀

Terwijl ik bezig ben met het opnemen en het creatief en mooi vormgeven, komt er steeds meer inspiratie binnen. Zo ontstaan er meer en meer ideeën.

Natuurlijk ben ik veel liever in echt contact maar toch, er is ook ruimte voor iets anders en ernaast. Zo ontstaat verandering en transformatie in de manier waarop alles vormgeven wordt. Vernieuwing en verruiming.

Zo is Yoga@Home een nieuw concept geworden. De sessies blijven op de website en zijn beschikbaar voor iedereen die thuis yoga wil beoefenen onder begeleiding.

Dat is ondanks alles het mooie van deze gedwongen pauzes waar we met zijn allen in verzeild zijn geraakt. We worden uit onze gewoonten en patronen gehaald, keer op keer……

Steeds weer bezinnen op ‘wat nu’……..niet leuk misschien, maar het nodigt uit en stimuleert ons allemaal om op zoek te gaan naar nieuwe paden. <3