Individuele sessies en trajecten

Yoga/Meditatie beoefenen brengt je van doen naar zijn….in elk moment.
Volledig, authentiek jezelf mogen zijn….van jezelf.

Individuele sessies op afspraak.
Een privéles kan een combinatie zijn van gesprek, levensfilosofie, adem en lichaamswerk, aandachttraining, of een creatieve sessie. Jouw vraag, verlangen of zoektocht staat centraal hierin. Deze sessies kunnen eventueel ook bij jou thuis of buiten in de natuur worden gegeven.

Je bent welkom je verhaal te delen, je vragen te stellen, samen te bewegen en/of samen stil te zijn.

Ook als je wekelijks yogalessen volgt in een groep kan een individuele sessie verhelderend en inspirerend werken. Vaak is één individuele sessie al genoeg om weer verder te kunnen vanuit een dieper inzicht in jezelf.

Intakegesprek
Ik kan me voorstellen dat je graag meer informatie wilt, of eerst wilt kennismaken. Daarom, voel je van harte welkom om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend (kostenloos) oriënterend gesprek van 30 minuten bij een kopje thee of koffie. Voel je dat wat ik doe, bij jou past dan maken we een afspraak voor een individuele sessie. Zie ook hier.

#yogabegeleiding #adembegeleiding #meditatiebegeleiding #kundalini #shiva&shakti #mantra #yantra #mindfulness #zelf-ontwikkeling #zelf-inzicht #bewustwording #levensfilosofie #zelfrealisatie