Yogales thuis

Tijdens lockdown, audioyogalessen van 30 minuten.
Rol je mat uit op een plek waar je je prettig voelt en even niet gestoord wordt. Laat je begeleiden op een tijdstip dat jou uitkomt, simpel via een link op je telefoon, die je van mij ontvangt via Whattsapp. Elke week een nieuwe korte les van een half uurtje, zodat het gemakkelijk in je dagelijkse dag is in te passen. Zorgvuldig ingesproken zodat er geen beeld en kijken bij nodig is. Alle aandacht kan helemaal bij jezelf, de meditatieve oefeningen en de verstilling blijven. Adem, beweging en ontspanning. Eenvoudig en duidelijk. Ook als je al jaren dagelijks thuis oefent kan het inspirerend zijn voor de afwisseling als een les voor je ingesproken is.

Elke 30 minuten yogales kun je vaker doen, elke les blijft namelijk minimaal 3 weken beschikbaar voor je. Elke les is compact, eenvoudig, verstillend en opent je voor nieuwe energie, innerlijke kracht en rust en ruimte in je systeem. Je kunt op ieder moment beginnen.

Regelmatig ontvang je een klein extraatje als je meebeweegt met deze lessen, zoals een inleiding tot een vast dagelijks meditatieritueel, een korte begeleide helende meditatie of een extra ademoefening.

Meedoen? Laat het me weten, mail of app me. Elke wekelijkse les van ruim 30 minuten kost je een halve strip op je yogaleskaartje. Heb je geen leskaartje dan kan ik je een betaalverzoek van €6,00 sturen.

Ik hoop dat je meebeweegt in deze bijzondere tijd van bezinning en verandering, zo blijven we in verbinding en……vergeet niet dat o.a. een sterk immuunsysteem wordt ontwikkeld en behouden door stabiliteit, gezonde gevarieerde voeding en beweging.
Ook mogelijk zijn privélessen en individuele trajecten, informatie vind je hier

Feedback op de audioyogalessen:
*Zo fijn dat ik niet hoef te kijken.
*Heerlijk om me te laten begeleiden door je stem, voelt zo vertrouwd.
*Fijne les!
*Genieten….cadeautje voor mezelf.

*Ik kan meer bij mezelf blijven.
*Op deze manier doe ik vaker aan yoga.