Yoga in de boomgaard

In de zomermaanden (jun/jul/aug), bij echt zomers weer worden de yogalessen verplaatst naar een beschutte oude boomgaard, heerlijk in de zon of naar keuze in de schaduw van de appelbomen bij een monumentale boerderij uit 1900. Vlakbij Dobbeplas Nootdorp aan de Dwarskade (privéterrein). Yoga in de boomgaard is een echte natuurbeleving!

Is het geen zomers weer of twijfel ik daaraan, dan zijn we bij Marjoleine in de ‘Homestudio’ op de normale lestijden, de vaste deelnemers aan deze les worden natuurlijk ruim op tijd geïnformeerd via een appje. De verantwoording ligt bij jou om op tijd je telefoon te checken.

Informatie:
‘Yoga in de Boomgaard’ is een toegankelijke sessie van anderhalf uur inclusief een kopje thee na. Je gebruikt je yogaleskaart als je mijn wekelijkse lessen volgt en je bent welkom om kosteloos extra yogalessen ‘in de boomgaard’ te volgen (dit geldt alleen voor de boomgaard).

Volg je niet wekelijks yogales bij mij, ook dan ben je van harte welkom, er is ruimte genoeg. Een losse ‘Yoga in de boomgaard’ sessie kost €15,00 via een betaalverzoek of gepast contant.

Je kunt ook een voordeliger (boomgaard) yogaleskaartje kopen van 5 lessen van anderhalf uur voor €65,00 (hele zomer geldig). Je bent dan ook van harte welkom om kosteloos meer dan 1x per week les te volgen ‘in de boomgaard’ op één stripje van je leskaart.

Wat breng je mee?
Draag comfortabele kleding in laagjes, het weer kan altijd veranderen.
Yogamat, een dik groot badlaken kan eventueel ook.
Flesje water, een dekentje of grote sjaal voor de eindontspanning.
(Meditatie)kussentje als je dit nodig hebt om comfortabel te kunnen zitten.
Eigen bekertje voor thee na de les (ik breng een kan verse thee mee, maar geen bekers).

Adres: Dwarskade 46, vanaf de Dobbeplaskant, eerste boerderij aan je linkerhand.
Klein detail, er is geen wc.

Ook eens meedoen? Laat het weten via een appje of bel 06-29540991 en ik hou je 1x per week vrijblijvend op de hoogte wanneer we er zijn. We zijn er dus alleen bij zomers, zonnig en droog weer vanaf zo’n 20 graden in juni/juli/augustus).

De di/wo ochtendyogasessie begint om 10.00 uur.
De ma/do avondyogasessie begint om 19.15 uur.
Kom ietsje eerder en heel graag op de fiets als dat mogelijk is.
Je bent van harte welkom!

Eindontspanning (savasana) in de avondzon
onder de appelbomen.