Yoga buiten

Tijdens de yogasessies buiten nemen we echt de tijd om ons te verbinden met dat wat is… verstillen, luisteren, bewegen, voelen, waarnemen, ervaren. De natuur als metafoor voor onze beoefening.

In het begin kan het een echte uitdaging zijn, want er is meer afleiding buiten, maar dan, als je helemaal kunt zijn met wat is, dan ervaar je ruimte en deze kan zich steeds meer verruimen en verdiepen.

De volledige ervaring van luisteren bijvoorbeeld. Luisteren, er is zoveel meer te beluisteren buiten in de natuur. Diep luisteren geeft een compleet andere beleving. Luisteren zonder weerstand, luisteren zonder benoemen, zonder oordeel, zonder mening, zonder analyse van wat het is….helemaal open en ontvankelijk, laat het binnenkomen, niets doen,…..zijn in de ervaring van het luisteren.

Als yogadocent neem ik je mee in de beleving, op reis door je lichaam, door je zintuigen, je gevoelens en emoties, je adem, je energie, steeds dieper, steeds verder. Hoe ver kun jij gaan?

Ieder moment is anders, een compleet nieuwe ervaring, sta je daar wel eens bij stil?

Wil je ook eens een les buiten meedoen, de volledigheid steeds meer ervaren, je bent welkom bij zomers weer, in de boomgaard, hier vlakbij, of op het strand in Den Haag op de zondagmorgen. Stuur me een appje of bel 06-29540991 je bent van harte welkom!


Yoga in de boomgaard, vlak bij de Dobbeplas in Pijnacker-Nootdorp