Yoga aan Zee

Zie je graag weer in de zomermaanden van 2020.
Voor het negende jaar op rij. Weersafhankelijk, we zijn er alleen op de zalig zachte zomerse zondagochtenden van tien tot half twaalf. Waar? Op het mooie rustige zuiderstrand 7 Den Haag. Nabij “Strandpaviljoen de Kwartel”.

Deze strandyogalessen laten je op een inspirerende manier de verbinding ervaren met de elementen, aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

Het is een meditatieve yogales die voor iedereen toegankelijk is. Verstilling, een begeleide meditatie, klank, adem en natuurlijk ook wat uitdaging. Een mooi begin van een ontspannen zondag. Na de les is er nog een zee van ruimte om eventueel een duik te nemen en heerlijk te relaxen op het rustige brede strand, of bij “Strandpaviljoen de Kwartel” op het terras.

Anderhalf uur yoga/meditatie van 10.00 uur-11.30 uur voor €10.00. Volg je wekelijks mijn studioyogalessen dan kun je je yogaleskaart natuurlijk ook op het strand gebruiken.

Aanmelden is fijn door middel van een appje naar 06-29540991 maar ook zonder aanmelden en in het allerlaatste moment ben je van harte welkom!


Tips: Neem je yogamat en/of badlaken mee! Een mat is op het strand niet echt nodig, een badlaken is genoeg. Smeer je thuis alvast goed in met zonnebrand, en neem een vest mee en/of dekentje voor de eindontspanning. Kleding in laagjes is handig op het strand, iets aan, iets uit en neem een flesje water mee.

Tomtom gebruiken: Kruising Fuutlaan/Laan van Poot Den Haag. Je kunt hier gratis parkeren, er is altijd ruimte genoeg. Na parkeren neem je de strandopgang bij bovenstaande kruising en loop je rechtdoor door een stukje bos en duingebied. Bij de trap naar zee aangekomen zie je rechts beneden je ‘de Kwartel’ waar we even voor tienen verzamelen, daarna een klein stukje naar links lopend, richting Kijkduin ga je ons vast en zeker vinden.

Tags: Yoga/Meditation on the beach, Yoga aan zee Den Haag, Kijkduin, Yoga op het strand, strandyoga, beach yoga, Yoga Den Haag, Fuutlaan.
Nabij Strandpaviljoen “de Kwartel” Zuiderstrand 7 – strandslag 9, 2586 JK Den Haag.