Strandyoga

” Yoga/Meditatie aan Zee “

2 september, de laatste van dit jaar!
 

Alweer voor het zesde jaar op rij. Op zondagochtend om 10 uur in de zomermaanden. Bij zacht weer op het mooie rustige zuiderstrand 7 Den Haag. Nabij “Strandpaviljoen de Kwartel”

Deze strand-yogalessen laten je op een inspirerende manier de verbinding ervaren met de elementen aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

Het is een meditatieve yogales die voor iedereen toegankelijk is. Verstilling, een begeleide meditatie, klank, adem en natuurlijk ook wat uitdaging. Een mooi begin van een ontspannen zondag. Na de les is er nog tijd genoeg om heerlijk te relaxen op het rustige brede strand of bij “Strandpaviljoen de Kwartel” op het terras.

Fijn als je je aanmeldt, per mail of via Whats-App, zodat ik weet dat er deelnemers zijn en jij of de les doorgaat. We zijn afhankelijk van het weer en minimaal 5 deelnemers, bij geen doorgang ontvang je op zondagochtend rond 8 uur een app (alleen wanneer je je aangemeld hebt).

Anderhalf uur yoga/meditatie van 10.00 uur-11.30 uur, €10.00. Volg je wekelijks mijn reguliere lessen dan kun je je leskaart natuurlijk ook op het strand gebruiken.

 

 

WAAR PRECIES? Neem strandopgang Fuutlaan, (gratis parkeren) het is 10 minuten rechtdoor lopen door de prachtige duinen naar het strand. Vanaf de trap “gezicht naar zee gericht” zie je strandpaviljoen ‘de kwartel’ rechts van de trap en de yogales is ongeveer 50/75 meter links van de trap richting Kijkduin, daar waar het rustig en stil is, we verzamelen bij de hoge paal met pelikaan.

TIPS: Neem je yogamat en/of badlaken mee! Een mat is op het strand niet echt nodig, een badlaken is genoeg. Smeer je thuis goed in met zonnebrand, en neem een vest mee en/of dekentje voor de eindontspanning. Kleding in laagjes is handig op het strand, iets aan, iets uit, je weet het nooit met het weer.

Tomtom gebruiken: Kruising Fuutlaan/Laan van Poot Den Haag. Je kunt hier gratis parkeren en er is altijd ruimte genoeg.
Nabij Strandpaviljoen “de Kwartel” adres:  Zuiderstrand 7 – strandslag 9, 2586 JK Den Haag.

AANMELDEN STRANDMAILINGLIJST:
Je kunt je aanmelden voor de strandyoga mailinglijst:  marjoleinediemel@gmail.com dan wordt je op de hoogte gehouden van elke ‘Yoga aan Zee’. Heb je nog vragen, kun je me altijd mailen, bellen, smsen of WhatsAppen  tel.nr. 06-29540991

Tags: Yoga on the beach, Yoga aan zee Den Haag, Kijkduin, Yoga op het strand, strandyoga, beach yoga, Yoga Den Haag, Fuutlaan.