Yoga aan Zee

Zondag 29 augustus om 10 uur (bij zomers weer) de laatste van deze zomer.

Waar?
Op het ruime rustige Zuiderstrand – Strandslag 9 Den Haag. Nabij “Strandpaviljoen de Kwartel”.
Deze strandyogales laat je op een inspirerende manier de verbinding ervaren met de elementen, aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

Het is een yoga/meditatieles die voor iedereen toegankelijk is. Verstilling, aandachtig bewegen, adem en energieoefeningen en natuurlijk een begeleide eindontspanning/meditatie.

Een mooi begin van een ontspannen zondag. Na de les is er nog een zee van ruimte om eventueel een duik te nemen en heerlijk te relaxen op het rustige brede strand. Ook bij “Strandpaviljoen de Kwartel” op het terras is het heerlijk vertoeven.

Anderhalf uur yoga/meditatie tussen 10.00 uur-11.30 uur. Volg je wekelijks mijn reguliere yogalessen dan kun je je yogaleskaart natuurlijk ook op het strand gebruiken. Kom je af en toe, dan betaal je €10,00 contant en graag gepast of vooraf via “tikkie”.

Aanmelden is fijn door middel van een appje naar 06-29540991, dan hou ik je op de hoogte of het doorgaat ivm het weer. Op het laatste moment besluiten te komen is natuurlijk ook goed.

Belangrijk: Neem, liefst een groot badlaken mee! Een yogamat waait snel op en is op het strand niet nodig. Smeer je thuis alvast goed in met zonnecrème, en neem een vest mee en/of dekentje of grote sjaal voor de eindontspanning. Kleding in laagjes is erg handig op het strand, het weer verandert hier snel en vergeet geen flesje water mee te brengen!

Tomtom gebruiken: Kruising Fuutlaan/Laan van Poot Den Haag. Je kunt hier gratis parkeren, er is altijd ruimte genoeg. Na parkeren neem je de strandopgang bij bovenstaande kruising en loop je rechtdoor door een stukje bos en duingebied. Bij de trap naar zee aangekomen zie je rechts beneden je ‘de Kwartel’ waarnaast we even voor tienen verzamelen, ben je iets later, loop dan 75 tot 100 meter richting Kijkduin en je gaat ons vast en zeker vinden op een ruime rustige plek.

#beachyoga #strandyoga #yogaaanzee #Den Haag #Zuiderstrand – Strandslag 9