Strandyoga

” Yoga & Meditatie aan Zee “

Vanaf 17 juni t/m 2 september

Op zondagochtend ( bij aangenaam weer en minimaal 5 aanmeldingen) om 10 uur op het mooie rustige zuiderstrand 7 Den Haag. Nabij “Strandpaviljoen de Kwartel”

“Yoga & Meditatie aan Zee” is een inspirerende ervaring, de lessen hebben als thema de elementen, aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

Iedere les is anders en brengt je in een diepe verbinding met de elementen in en om je heen. Je hoeft geen ervaring te hebben. Het is een meditatieve relaxte yogales, tijd voor verstilling, een groepsmeditatie, klank, adem en natuurlijk ook wat uitdaging. Een fijn begin van een ontspannen zondag en daarna is er tijd genoeg om heerlijk te luieren op het rustige brede strand of te relaxen met een cappuccino of thee bij “Strandpaviljoen de Kwartel”

Anderhalf uur yoga en meditatie van 10.00 tot 11.30 uur, €10.00 p.p. Volg je wekelijks mijn reguliere lessen dan kun je je leskaart ook op het strand gebruiken.

Fijn als je je aanmeldt, zodat ik weet dat er deelnemers zijn en jij of de les doorgaat.

WAAR PRECIES? Neem strandopgang Fuutlaan, het is 10 minuten rechtdoor lopen door de prachtige duinen naar het strand. Vanaf de trap “gezicht naar zee gericht” zie je strandpaviljoen ‘de kwartel’ rechts van de trap en de yogales is ongeveer 50/75 meter links van de trap richting Kijkduin, daar waar het weer rustig en stil is, ik heb een paarse mat en zwarte tas, je ziet me vast wel.

TIPS: Neem je yogamat en/of badlaken mee! Een mat is op het strand niet echt nodig, een badlaken is genoeg. Smeer je goed in met zonnebrand, en neem een vest mee en/of dekentje voor de eindontspanning. Kleding in laagjes is handig op het strand, iets aan, iets uit, je weet het nooit met het weer.

AANMELDEN STRANDMAILING:
Je kunt je aanmelden voor de strandyoga mailinglijst:  marjoleinediemel@gmail.com dan wordt je op de hoogte gehouden van elke ‘Yoga aan Zee’. Heb je nog vragen, kun je me altijd mailen, bellen, smsen of WhatsAppen  tel.nr. 06-29540991

Tomtom gebruiken: Kruising Fuutlaan/Laan van Poot Den Haag. Je kunt hier gratis parkeren en er is altijd ruimte genoeg.

Tags: Yoga on the beach, Yoga aan zee Den Haag, Kijkduin, Yoga op het strand, strandyoga, beach yoga, Yoga Den Haag, Fuutlaan.

Nabij Strandpaviljoen “de Kwartel” adres:  Zuiderstrand 7 – strandslag 9, 2586 JK Den Haag.