Strandyoga

” Yoga/Meditatie aan Zee “

1 juli hoop ik je te ontmoeten op een zonnig strand! 

Op zondagochtend om 10 uur, bij zacht weer en minimaal 5 aanmeldingen.

Op het mooie rustige zuiderstrand 7 Den Haag. Nabij “Strandpaviljoen de Kwartel”

“Yoga/Meditatie aan Zee”, de inspirerende lessen op het strand laten je de verbinding ervaren met de elementen aarde, water, vuur, lucht en ruimte.

Het is een zachte yogales die voor iedereen toegankelijk is. Tijd voor verstilling, een groepsmeditatie, klank, adem en natuurlijk is er ook wat uitdaging. Een mooi begin van een ontspannen zondag, na de les is er tijd genoeg om heerlijk te luieren op het rustige brede strand of bij “Strandpaviljoen de Kwartel” op het terras.

Fijn als je je aanmeldt, per mail of via Whats-App, zodat ik weet dat er deelnemers zijn en jij of de les doorgaat. We zijn afhankelijk van het weer, bij geen doorgang ontvang je op zondagochtend rond 8 uur een app (alleen als je je aangemeld hebt).

Anderhalf uur yoga/meditatie van 10.00 uur-11.30 uur, €10.00. Volg je wekelijks mijn reguliere lessen dan kun je je leskaart natuurlijk ook op het strand gebruiken.

 

 

WAAR PRECIES? Neem strandopgang Fuutlaan, het is 10 minuten rechtdoor lopen door de prachtige duinen naar het strand. Vanaf de trap “gezicht naar zee gericht” zie je strandpaviljoen ‘de kwartel’ rechts van de trap en de yogales is ongeveer 50/75 meter links van de trap richting Kijkduin, daar waar het weer rustig en stil is, verzamelen bij de hoge paal met pelikaan.

TIPS: Neem je yogamat en/of badlaken mee! Een mat is op het strand niet echt nodig, een badlaken is genoeg. Smeer je goed in met zonnebrand, en neem een vest mee en/of dekentje voor de eindontspanning. Kleding in laagjes is handig op het strand, iets aan, iets uit, je weet het nooit met het weer.

AANMELDEN STRANDMAILING:
Je kunt je aanmelden voor de strandyoga mailinglijst:  marjoleinediemel@gmail.com dan wordt je op de hoogte gehouden van elke ‘Yoga aan Zee’. Heb je nog vragen, kun je me altijd mailen, bellen, smsen of WhatsAppen  tel.nr. 06-29540991

Tomtom gebruiken: Kruising Fuutlaan/Laan van Poot Den Haag. Je kunt hier gratis parkeren en er is altijd ruimte genoeg.

Tags: Yoga on the beach, Yoga aan zee Den Haag, Kijkduin, Yoga op het strand, strandyoga, beach yoga, Yoga Den Haag, Fuutlaan.

Nabij Strandpaviljoen “de Kwartel” adres:  Zuiderstrand 7 – strandslag 9, 2586 JK Den Haag.