Stilte-dagretraites

Aandacht voor jezelf
Een retraite is een geschenk aan jezelf. Om op te laden, tot rust te komen, inzichten en inspiratie te ontvangen, kortom jezelf ont-dekken. Op een prachtige inspirerende plek midden in de natuur, in een super-de-luxe Yurt, begeleid ik regelmatig een stilteretraitedag. Speciaal voor wie een volgende stap wil zetten, als aanloop naar een wat langere (stilte)retraite of gewoon omdat je het waardevol vindt, zo’n dag voor jezelf. Je hoeft op een dag als deze niet te socializen, geen prestaties te leveren, je bent hier puur voor en met jezelf en de sessies.

We beginnen vroeg in de morgen met een lange meditatieve yoga/adem/meditatiesessie. De dag ontvouwt zich verder met een gezonde, pure organische, vegetarische brunch, zelfreflectie, een vuurritueel en meer……

Ook is er ruimte genoeg tussen de sessies voor ‘even helemaal niets’, ‘liggen in het gras’ en/of een wandeling op ‘Stiltegoed’ en de landelijke natuur rondom. Op de begeleiding na, zal deze dag zoveel mogelijk in stilte verlopen. Iedereen is welkom, ervaring niet nodig. Wil je meer informatie of wil je graag deelnemen aan een dag als deze, neem dan contact op. Ik hou je op de hoogte als een nieuwe datum bekend is.

Wanneer:
Welkom vanaf 8.45 uur, rustig aankomen en even rondkijken met thee, koffie en wat lekkers.
Het programma verloopt tussen 9.15 uur en 16.15 uur. Daarna kun je rustig nog even wat nagenieten met een drankje of in stilte vertrekken. Wat bij jou past op dat moment is helemaal ok.
De hele dag is er thee, koffie, water en fruit beschikbaar.

Waar: Op buitengoed ‘De Uylenburg’ Noordeindseweg 70 in Delfgauw (foto’s)
www.uylenburg.nl

‘Speak only if it improves upon the silence’~ Mahatma Gandhi

Ervaringen van deelnemers aan eerdere retraitedagen:
…Ik wist niet dat het zoveel met me zou doen….
…Een heerlijke dag, goed verzorgd, gewoon heerlijk, ik kom graag terug de volgende keer….
…De dag heeft nog lang nagewerkt….
…Precies wat ik nodig had, en wat een prachtige plek….
…De stilte viel me mee, maar soms vond ik het even lastig….
…Dit was geweldig, ik voelde zoveel verbinding met iedereen. In verbinding en dan deze rituelen, wow, ik voelde me echt gelukkig, dank je wel voor deze dag.
..

#stilte#dagretraite#verdieping#stiltedag#natuur#inspiratiedag#ontdekjezelf