Marjoleine

yogapose_MG_1681_small (1)

“Yogabeoefening was voor mij de methode mezelf terug te vinden, achter die muur van verwachtingen en alle etiketjes die in de loop van het leven op me geplakt waren (vooral door mijzelf). Het loslaten hiervan ging echt niet van de een op de andere dag. Maar er was iets van binnen ontwaakt dat zich niet meer liet onderdrukken. Er volgden jaren van confrontaties aangaan, loslaten, keuzes maken, vertrouwen, inspanning, ontspanning en overgave. Allemaal woorden die heel gemakkelijk uit te spreken zijn. We denken de woorden te begrijpen maar vaak vergt het vurige inzet, liefdevolle volharding en geduld om ze echt te doorvoelen en te kunnen laten gebeuren. Op reis door lichaam en geest en jeZelf (her)vinden, dat is voor mij waar het yogapad en Yoga over gaat.” (uit Yogablog)

Marjoleine voltooide onder andere de vierjarige ‘Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte’. Extra Saswitha modules in Anatomie, Ademtherapie, Pranayama, Meditatie, Mantra & Yantra en Wijsbegeerte. Als specialisatie voltooide ze de chakrapsychologie, waarna ze ook de opleiding micro-chakrapsychologie/spiritual teachings volgde bij Sri Shyamji Bhatnagar. Deze opleidingen vanuit de oude tantrische tradities vormen de basis van haar lessen.

Regelmatig volgt Marjoleine lessen, bijscholingen en (stilte)retraites in binnen en buitenland bij leraren die haar inspireren. Haar motto: als yogadocent blijf je tevens altijd leerling.

Marjoleine deelt het volledige yogapad in toegankelijke en verdiepende lessen, in kleine groepen en individueel. Haar passie en drijfveer is je te mogen inspireren. 

“om śrī gurubhyo namah”  (met dank aan alle leraren)