Marjoleine

yogapose_MG_1681_small (1)“Yoga heeft mij geholpen mezelf terug te vinden, achter die muur van verwachtingen en alle etiketjes die in de loop van het leven op me geplakt waren (vooral door mijzelf). Het loslaten hiervan ging echt niet van de een op de andere dag. Maar er was iets van binnen ontwaakt wat zich niet meer liet onderdrukken. Er volgden jaren van confrontaties aangaan, keuzes maken, vertrouwen hebben, overgave, loslaten, inspanning en ontspanning. Allemaal woorden die heel gemakkelijk uit te spreken zijn. We denken de woorden te begrijpen maar vaak vergt het vurige inzet, liefdevolle volharding en geduld om ze echt te doorvoelen en te kunnen laten gebeuren. Op reis door je lichaam en geest en je Zelf (her) vinden, dat is waar het yogapad in mijn beleving over gaat”. (uit blog)

Marjoleine voltooide onder andere de vierjarige ‘Saswitha Opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte’ met als specialisatiejaar de Chakrapsychologie.
Als afrondende scriptie voor deze opleiding schreef ze   “Heilig Vuur- Inzicht in innerlijk ontwaken”.

Bij Sri Shyamji Bhatnagar studeerde ze microchakrapsychologie, Nada en Svarayoga. Marjoleine volgt regelmatig inspirerende bijscholingen en (stilte)retraites. Ze gaat van het standpunt uit dat je als yogadocent altijd leerling zult blijven.


De lessen die Marjoleine verzorgt zijn verdiepend en omvatten alle facetten van het Yogapad….’de weg van doen naar ZIJN’.

Marjoleine Diemel heeft zich als yogadocent aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) en is daarmee ook lid van de Europesche Yoga Unie.

“om śrī gurubhyo namah” (met dank aan alle leraren)