Marjoleine

Marjoleine Diemel:
“Yogabeoefening was voor mij de methode mezelf terug te vinden, achter die muur van verwachtingen en alle etiketjes die in de loop van het leven op me geplakt waren (vooral door mijzelf). Het loslaten hiervan ging echt niet van de een op de andere dag. Maar er was iets van binnen ontwaakt dat zich niet meer liet onderdrukken. Er volgden jaren van confrontaties aangaan, loslaten, keuzes maken, vertrouwen, inspanning, ontspanning en overgave. Allemaal woorden die heel gemakkelijk uit te spreken zijn. We denken de woorden te begrijpen maar vaak vergt het vurige inzet, liefdevolle volharding en geduld om ze echt te doorvoelen en te realiseren. Op reis door lichaam en geest en jeZelf (her)vinden, dat is voor mij waar het yogapad en Yoga over gaat.” (uit Yogablog)

Ik geef les in onze rustige sfeervolle homestudio met uitzicht op de tuin. Verstillende en verdiepende yogasessies in kleine groepen (max. 6 deelnemers) waarin adem en bewust-Zijn centraal staan. Prestatie is niet nodig! Yoga beoefenen nodigt je uit om volledig aanwezig te zijn met alles wat is en je bewust te verbinden met je ware essentie.

Opleidingen:
Marjoleine voltooide onder andere de ‘Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte’. De oudste yogaopleiding van Nederland en tevens een erkende 4-jarige HBO-opleiding, met als specialisatie de chakrapsychologie. 
Daar ontmoette ze ook Sri Shyamji Bhatnagar die ze intuïtief herkende als een voor haar belangrijk leraar. Ze volgde vier jaar zijn spiritual teacher trainingen in Nada Yoga en Inner Tuning (microchakrapsychologie). Zo zijn er meer leraren die leringen, kennis en wijsheid deelden om te absorberen, te onderzoeken, te ontdekken en te integreren. Je mag altijd naar mijn brede yoga/meditatie CV vragen als je hier meer over wilt weten. Marjoleine reisde een aantal keren naar India, de bakermat van yoga en haar zo geliefde oosterse filosofieën. Ze ervaart het blijven onderzoeken en ont-wikkelen als een grote verrijking van haar leven. 

“om śrī gurubhyo namah”  (met dank aan alle leraren)

                     

Wil je meer weten, lees mijn yogablog
Je vindt Marjoleine ook op Instagram