Marjoleine

yogapose_MG_1681_small (1)“Yoga heeft mij geholpen mezelf terug te vinden, achter die muur van verwachtingen en alle etiketjes die in de loop van het leven op me geplakt waren (vooral door mijzelf). Het loslaten hiervan ging echt niet van de een op de andere dag. Maar er was iets van binnen ontwaakt wat zich niet meer liet onderdrukken. Er volgden jaren van confrontaties aangaan, keuzes maken, vertrouwen hebben, overgave, loslaten, inspanning en ontspanning. Allemaal woorden die heel gemakkelijk uit te spreken zijn. We denken de woorden te begrijpen maar vaak vergt het vurige inzet, liefdevolle volharding en geduld om ze echt te doorvoelen en te kunnen laten gebeuren. Op reis door je lichaam en geest en je Zelf (her) vinden, dat is waar het yogapad in mijn beleving over gaat”. (uit blog)

Marjoleine voltooide onder andere de vierjarige docentenopleiding ‘Saswitha Opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte’ met als specialisatiejaar de Chakrapsychologie. Ze is een gepassioneerd yogi en volgt regelmatig inspirerende bijscholingen en (stilte)retraites. Ze gaat van het standpunt uit dat je als yogadocent tevens altijd leerling zult blijven.

Haar grootste interesse is het voort-durende bewustwordingsproces in de mens. De passie van Marjoleine is je hierin individueel of in een kleine groep te mogen begeleiden. Door middel van aandacht, adem & beweging steeds meer innerlijke kracht en inzicht in jezelf ontwikkelen. 

De lessen die Marjoleine verzorgt zijn inspirerend, verdiepend en omvatten alle facetten van het Yogapad.

Marjoleine Diemel is als yogadocent aangesloten bij de VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland).


“om śrī gurubhyo namah” (met dank aan alle leraren)