Marjoleine

yogapose_MG_1681_small (1)“Yogabeoefening was voor mij de methode mezelf terug te vinden, achter die muur van verwachtingen en alle etiketjes die in de loop van het leven op me geplakt waren (vooral door mijzelf). Het loslaten hiervan ging echt niet van de een op de andere dag. Maar er was iets van binnen ontwaakt dat zich niet meer liet onderdrukken. Er volgden jaren van confrontaties aangaan, loslaten, keuzes maken, vertrouwen hebben, inspanning, ontspanning en overgave. Allemaal woorden die heel gemakkelijk uit te spreken zijn. We denken de woorden te begrijpen maar vaak vergt het vurige inzet, liefdevolle volharding en geduld om ze echt te doorvoelen en te kunnen laten gebeuren. Op reis door je lichaam en geest en je Zelf (her) vinden, dat is waar het yogapad in mijn beleving over gaat”. (uit blog)

Marjoleine deelt het yogapad in verdiepende, meditatieve lessen. Individueel of in kleine groep. Haar passie en drijfveer is je te mogen inspireren.
Marjoleine voltooide onder andere de vierjarige ‘Saswitha Opleiding voor Yoga & Wijsbegeerte’ met als specialisatiejaar de Chakrapsychologie. Als afrondende scriptie voor deze opleiding schreef ze “Heilig Vuur- Inzicht in innerlijk ontwaken”.
Bij Sri Shyamji Bhatnagar volgde ze de opleiding tot spiritueel leraar en bestudeerde ze de Microchakrapsychologie, NadaYoga en SvaraYoga. Marjoleine volgt regelmatig inspirerende bijscholingen en (stilte)retraites. Ze is van mening dat je als yogadocent altijd leerling zal blijven.

Marjoleine Diemel heeft zich als yogadocent aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) en is daarmee ook lid van de Europesche Yoga Unie.

“om śrī gurubhyo namah”