Individuele sessies en trajecten

Yoga/Meditatie beoefenen brengt je van doen naar zijn….in elk moment.
Volledig, authentiek jezelf mogen zijn….van jezelf.

Individuele sessies op afspraak.
Je wilt meer rust, ruimte, vrijheid in je leven of je komt jezelf op wat voor manier dan ook tegen… Je wilt meer yoga (verbinding) in je leven. Laagdrempelig en gemakkelijk te integreren in je dagelijkse dag. Zo creëer je stap voor stap meer ruimte in jezelf voor reflectie, voor rust, innerlijke kracht en meer vrijheid.
Ook als je wekelijks yogalessen volgt in een groep kan een individuele sessie verhelderend en inspirerend werken. Vaak is één individuele sessie al genoeg om weer verder te kunnen vanuit een dieper inzicht in jezelf.

Een privéles kan een combinatie zijn van gesprek, levensfilosofie, adem en lichaamswerk, aandachttraining, klank en stilte of een creatieve sessie. Jouw vraag, verlangen of zoektocht staat centraal hierin. Deze sessies kunnen ook bij jou thuis of buiten in de natuur worden gegeven.

Een individueel Yoga traject.
Voor wie Yoga/Meditatie heel graag in haar/zijn leven wil integreren zonder in een groepsles te willen of kunnen deelnemen kan dit een uitkomst zijn. We kijken samen wat past, dat doen we in individuele sessies, en je ontvangt daarna op jou persoonlijk afgestemde les(sen) van 30 minuten op je telefoon. Simpel via een link op Whattsapp zodat je thuis kunt oefenen, in je vertrouwde omgeving. Op jouw moment, onder begeleiding van mijn stem.
Dit is een toegankelijke manier om te oefenen als je wat moeite hebt zelf op gang te komen, wat trouwens heel normaal is. Het is gewoon fijn om onder begeleiding te oefenen.

Oefenen kost tijd en moeite en het vraagt wat discipline, zeker in het begin. Je iets nieuws eigen maken kost nu eenmaal tijd en oefening…..Zie iedere dag weer als een nieuw begin en oefen zonder oordeel. Je maakt een vervolgafspraak wanneer jij eraan toe bent.

Intakegesprek
Ik kan me voorstellen dat je graag meer informatie wilt, of eerst wilt kennismaken. Daarom, voel je van harte welkom om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend (kostenloos) oriënterend gesprek van 30 minuten bij een kopje thee of koffie. Voel je dat hetgeen ik doe ook bij je past, dan maken we een afspraak voor een individuele sessie. Zie ook hier.

#yogabegeleiding #adembegeleiding #meditatiebegeleiding #kundalini #shiva&shakti #mantra #yantra #mindfulness #zelf-ontwikkeling #zelf-inzicht #bewustwording #levensfilosofie