Individueel

Op afspraak.

Een individuele sessie wordt afgestemd op jou. Het kan een combinatie zijn van gesprek, adem, lichaamswerk, aandachttraining, klank en stilte of een creatieve sessie. Ook als je wekelijks yogalessen volgt in een groep kan af en toe een één op één sessie verhelderend en inspirerend werken. Het ‘pad van yoga’ is een doorgaand transformatie of bewustwordingsproces. Soms is het tijd voor wat extra aandacht. Even stilstaan bij jezelf, je balans hervinden. Zodat je weer verder kunt vanuit een dieper Zelf-inzicht en innerlijke kracht.

Voel jij je aangesproken? Dan nodig ik je uit een afspraak te maken. We kunnen dan vrijblijvend en kosteloos kennismaken en eventuele vragen en mogelijkheden bespreken bij een kopje thee of koffie. Dit aanbod geldt natuurlijk ook als je hier wekelijks een groepsles volgt.

*Vaak is één sessie samen al genoeg om weer geïnspireerd vooruit te kunnen. Ook een yogatraject onder begeleiding is mogelijk, vervolgafspraken kunnen eventueel ook in 30 minuten plaatsvinden of online. Vraag naar de mogelijkheden.

#yoga#mindfulness#adem#meditatie#kundalini#pranayama#Shiva&Shakti#Mantra&Yantra#coachingsessies#