Yoga Coaching

Individueel, op afspraak.

Steeds meer is er vraag naar de individuele lessen die ik verzorg. Heb je een keer een individuele les ervaren, dan weet je hoe fijn dit kan zijn.

De les wordt helemaal op jou afgestemd. Het kan een combinatie zijn van gesprek, adem, beweging, aandachttraining, klank en stilte. Ook als je wekelijkse yogalessen volgt in een groep kan af en toe een  individuele les verhelderend en inspirerend werken. Na afloop van een individuele les, ontvang je van mij een op jou afgestemd schema (per mail of audiofragment) van een paar oefeningen die je regelmatig thuis kunt beoefenen.

Wil je graag thuis een korte dagelijkse yoga/meditatie beoefening?  Een yogahouding (asana) die wat met je doet doorgronden? Wil je advies in welke oefeningen op dit moment voor jou ondersteunend kunnen zijn?

Wil je graag kennismaken met yoga maar niet in een groep, of is het niet gemakkelijk om een vaste lestijd in je week in te plannen?

Heb je bepaalde ervaringen of emoties tijdens of na je yogales, wil je hierover praten, ook al weet je niet zo goed hoe het onder woorden te brengen?

Wil je meer weten over innerlijk ontwaken, kundalini energie, Zelfrealisatie of anders ?

Ben je op zoek naar verandering in je leven of juist meer rust en balans in jezelf ?

Heb je zin in een creatieve coachingsessie, zoals het maken van een vision board om je doelen helder te krijgen, of het meditatief inschilderen van een Yantra?

Wil jij het magisch transformatiepad volgen, helemaal afgestemd op jou? Dit is een traject waarbij we af en toe samenkomen, samen oefenen en je oefent daarnaast dagelijks thuis. Ik ben je spiegel, inspirator en yoga-coach.

Het is in het begin niet gemakkelijk om gewoontes of patronen in jezelf te herkennen en te veranderen. Er zal van je gevraagd worden eerlijk en oprecht naar jezelf te kijken. Heb jij de moed jezelf ten diepste leren kennen? Ben je bereid dagelijks wat tijd aan jezelf te besteden? Beginnen met 2×10 minuten per dag is bijvoorbeeld prima. Zo ja, dan wil ik je hierin graag begeleiden. Dat vind ik namelijk het allermooiste wat er is.

Spreekt iets hierboven je aan? Wil je kennismaken en/of meer informatie? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend (kosteloos) gesprek van een half uur. Bij een kopje thee of koffie maken we kennis en kunnen we vrijblijvend en in alle rust eventuele mogelijkheden bespreken. Je mag me bellen of mailen voor een afspraak.

*Individuele lessen kunnen naar keuze ook bij jou thuis of buiten in de natuur plaatsvinden.