Individuele sessies

Soms heb je behoefte aan innerlijke kracht. Om bepaalde gewoontepatronen te doorbreken bijvoorbeeld, of keuzes te maken. Daar is moed voor nodig. Een sessie afgestemd op jou persoonlijk kan je hierin begeleiden.

Yoga voor jou….
Een priveles doen we samen en vervolgens ontvang je oefeningen om thuis regelmatig te beoefenen. Een privéles kan een combinatie zijn van een gesprek, aandacht, adem en bewegingsoefeningen, of een creatieve sessie. Deze sessies kunnen eventueel ook bij jou thuis of buiten in de natuur plaatsvinden. Je bent welkom je verhaal te delen, je vragen te stellen, samen te bewegen en/of samen stil te zijn, voor één keer of in de vorm van een transformatief traject. Deze keuze ligt altijd bij jou.

Ook als je wekelijks yogalessen volgt in een groep kan een individuele sessie verhelderend en inspirerend werken. Vaak is één individuele sessie dan al genoeg om weer verder te kunnen vanuit een dieper inzicht in jezelf.

Tarief €55,00 per uur.
Transformatie trajecten zijn heel persoonlijk en het tarief komen we samen overeen.

Kennismaken of intakegesprek
Ik kan me voorstellen dat je meer informatie wilt of eerst geheel vrijblijvend wilt kennismaken. Daarom nodig ik je uit een afspraak te maken voor een kostenloos oriënterend gesprek van 30 minuten. Zie ook hier.