Yoga Coaching

Yoga Coaching, individueel en op afspraak.

Een individuele yogasessie heeft als voordeel dat de les helemaal op jou wordt afgestemd. Het kan een combinatie zijn van gesprek, adem, beweging, aandachttraining, klank, meditatie etc.

Wil je graag thuis een korte dagelijkse yoga/meditatie beoefening?  Wil je advies vanuit de chakrapsychologie in welke oefeningen op dit moment voor jou ondersteunend kunnen zijn?

Wil je kennismaken met yoga voordat je dit met meerderen tezamen gaat doen.

Wil je meer weten over innerlijk ontwaken, kundalini energie, Zelfrealisatie?

Wil je bepaalde ervaringen veilig delen met iemand?

Ben je op zoek naar zelf-inzicht, verandering of juist meer rust en balans in jezelf ?

Een creatieve coachingsessie, zoals het maken van een vision board, je doelen helder zien, of het meditatief inschilderen van een Yantra……

Spreekt iets hierboven je aan? Dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend (kosteloos) gesprek. Bij een kopje thee of koffie maken we kennis en kunnen we vrijblijvend en in alle rust mogelijkheden bespreken. Je mag me bellen of mailen voor een afspraak.

Vraag: Hoe verander je gewoontes of oude patronen?

Antwoord: Het is niet altijd gemakkelijk om gewoontes of patronen in jezelf te veranderen. Er zal van je gevraagd worden eerlijk en oprecht naar jezelf te kijken. Wil je dagelijks wat tijd aan jezelf besteden? Heb je moed en durf jij dat aan te gaan met jezelf? Zo ja, dan wil ik je hierin graag begeleiden. Dat vind ik namelijk het allermooiste wat er is.

Ik ben je luisterend oor. Ik geef je de handvatten/oefeningen waarmee je thuis aan de slag kunt. Jij bepaalt zelf wanneer en/of nieuwe handvatten/oefeningen nodig zijn. Ook de tijd die je aan jezelf besteedt bepaal je helemaal zelf (beginnen met 10 minuten per dag als thuisbeoefening bijvoorbeeld is helemaal prima)

Tarief € 55,00 per uur (€45,00 voor wie bij mij wekelijks de yogalessen volgt)

*Individuele lessen kunnen naar keuze ook bij jou thuis of buiten in de natuur plaatsvinden.