Individuele sessies

Op afspraak.

Het ‘pad van yoga’ oftewel ‘het levenspad’ is een doorgaand veranderingsproces. Dat is niet altijd even gemakkelijk, er komt van alles op je levenspad voorbij en soms kun je gewoon verlangen naar wat meer innerlijke rust. Wat meer inzicht in jezelf. Even stil staan bij jezelf.

Zonder oordeel naar je luisteren en het aanreiken van simpele handvatten die bij jou en jouw leefwijze passen is wat ik doe. Laagdrempelig en gemakkelijk te integreren in je dagelijkse dag. Zo creëer je stap voor stap weer ruimte in jezelf voor reflectie, voor rust, innerlijke kracht en meer vrijheid.
Ook als je wekelijks yogalessen volgt in een groep kan een individuele sessie verhelderend en inspirerend werken. Vaak is één individuele sessie al genoeg om weer verder te kunnen vanuit een dieper inzicht in jezelf.

Een individuele sessie wordt helemaal afgestemd op jou en kan ook bij jou thuis of buiten plaatsvinden. Het kan een combinatie zijn van gesprek, levensfilosofie, adem en lichaamswerk, aandachttraining, klank en stilte of een creatieve sessie. Jouw vraag, verlangen of zoektocht staat centraal hierin. Een individueel traject is natuurlijk ook mogelijk, vervolgafspraken kunnen eventueel in 30 minuten plaatsvinden of online. 

Ik kan me voorstellen dat je graag nog wat meer informatie wilt, of eerst wilt kennismaken. Daarom, voel je van harte welkom om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend (kostenloos) oriënterend gesprek van 30 minuten bij een kopje thee of koffie.

#yogabegeleiding#adembegeleiding#meditatiebegeleiding#kundalini#Shiva&Shakti#mantra#yantra#mindfulness#zelf-ontwikkeling#zelf-inzicht#bewustwording