Individueel

Op afspraak.

Een individuele yogasessie wordt afgestemd op jou. Het kan een combinatie zijn van gesprek, adem, lichaamswerk, aandachttraining, klank en stilte. Ook als je wekelijks yogalessen volgt in een groep kan af en toe een individuele les verhelderend en inspirerend werken. Het ‘pad van yoga’ is een doorgaand transformatie of bewustwordingsproces. Soms is het tijd voor wat extra aandacht. Even stilstaan bij jezelf, je balans hervinden. Zodat je weer verder kunt vanuit een dieper Zelf-inzicht en innerlijke kracht.

Voor wie:
*Je bent op zoek naar verandering in je leven of juist naar meer rust en balans in jezelf.
*Je wilt graag thuis regelmatig yoga/meditatie beoefenen, en wilt een oefenschema op maat.
*Je wilt graag kennismaken met yoga maar (nog) niet in een groep.
*Je wilt weer waardering voelen voor dat wat je hebt.
*Alles voelt als moeten, ook de leuke dingen….je hebt burn-out klachten/stress…
*Je hebt het gevoel dat je adem niet meer ruim kan zijn (zie ook ademtherapie).
*Je hebt zin in een creatieve coaching-sessie, zoals het maken van een vision board om je doelen helder te krijgen, of het construeren en/of inschilderen van een Yantra, en/of mantra chanten.
*Je wilt meer weten over innerlijk ontwaken, kundalini-ervaringen, Zelfrealisatie of iets anders….

Voel jij je aangesproken? Dan nodig ik je uit een afspraak te maken. We kunnen dan vrijblijvend en kosteloos met elkaar kennismaken en eventuele vragen en/of mogelijkheden bespreken bij een kopje thee of koffie. Dit aanbod geldt natuurlijk ook als je wekelijks een groepsles bij me volgt.

*Individuele sessies kunnen naar keuze ook bij jou thuis of buiten in de natuur plaatsvinden. Vaak is één sessie samen al genoeg om weer een tijdje zelf geïnspireerd vooruit te kunnen. Ook een yoga-coachingstraject is mogelijk, de vervolgafspraken kunnen dan in 30 minuten plaatsvinden. Online coaching is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Investering in jezelf is vanaf € 55,00 per uur.

#yoga#mindfulness#adem#meditatie#aandacht#kundalini#pranayama#Shiva&Shakti#Mantra&Yantra#coaching-sessies#