een individuele Yogasessie….

Wat zou je eigenlijk, diep van binnen willen?

Toen die vraag gesteld werd vele jaren geleden, was ik verbaasd dat ik daar geen antwoord op had.
Daardoor bleef de vraag bij me, wat wil ik eigenlijk?
Gelukkig zijn…. ja, wie niet…., was ik nog wel blij met dat wat ik dagelijks deed?
De vraag bleef bij me, wat maakt mij gelukkig, waar word ik blij van ?

Herkenbaar?
Yoga is niet alleen bewegen met aandacht (hoewel je het wel zo kunt benaderen).
Het is een levensfilosofie, die kan leiden tot zelf-onderzoek. Een achtvoudig yogapad en het wordt met passie gedeeld in onze wekelijkse lessen.

Het is ook mogelijk een individuele sessie te volgen.
Waarom en wat zijn dan de mogelijkheden?

Een privé yogales is helemaal afgestemd op jou, op dat moment.
We kijken welke yogaoefeningen jou kunnen ondersteunen op dit moment. Bewegen, leren mediteren, een ademsessie. Of een creatieve sessie, gewoon verrassend en leuk, met een zinvol gesprek? Chanten (een mantra leren) of samen stil zijn. Misschien een combinatie? Er is van alles mogelijk, we kijken wat bij je past.

Leren je authenticiteit weer te voelen.
Want wie ben je…..los van alle rollen die er te vervullen zijn, zoals die leuke vrouw, lieve moeder, hartstochtelijke minnares, behulpzame dochter, collega van, werknemer, werkgever, vriendin, buurvrouw, etc.

Als je dicht bij jezelf kunt blijven, kost het minder moeite om vanuit je hart te leven. Hoef je niet het gevoel te hebben dat er nog zoveel moet gebeuren en veranderen voordat je tevreden kunt zijn, en daar kan je beoefening je bij begeleiden.

Ben je nieuwsgierig, je bent van harte welkom een afspraak te maken, kosteloos en geheel vrijblijvend drinken we een kopje koffie of thee en heb je een half uurtje de tijd om kennis te maken en je te oriënteren.

Een individuele sessie is natuurlijk ook gewoon leuk, een moment voor jezelf en het kan je weer een beetje meer inzicht in jezelf geven. <3