Dagretraite

Een retraite is een geschenk aan jezelf. Om op te laden, tot rust te komen, inzichten en inspiratie te ontvangen en jezelf te ont-dekken. Op een prachtige plek midden in de natuur, in een superluxe Yurt, begeleid ik elk jaar een dagretraite. Op een dag als deze heb je geen sociale verplichtingen, je bent hier puur voor jezelf.

Luxe Yurt op ‘Buitengoed De Uylenburg’

Het is vlakbij zodat je niet het drukke verkeer in hoeft en zo kun je het maximale uit deze dag halen. We beginnen al vroeg in de morgen, aankomst rond half negen. Genieten van een kopje thee of iets anders met wat lekkers voordat we om negen uur rustig beginnen met een volledige lange meditatieve yoga/adem/meditatiesessie. De dag ontvouwt zich met o.a. een heerlijke organische en vegetarische brunch, zelfinzicht, een vuurritueel, klank en stilte, Yoga Nidra, verbinding en natuur.

Ook is er ruimte genoeg tussen de programmaonderdelen voor ‘even helemaal niets’, ‘liggen in het gras’ en/of een wandeling in de landelijke natuur rondom. Op de begeleiding na, zal deze dag zoveel mogelijk in stilte verlopen. Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig. Maximaal 12 personen.

Lente dagretraite ‘Aandacht voor jeZelf’
Wanneer:
zondag 26 mei 2019, (deze dag is VOL)
Tijd: 8.30 uur-16.30 uur
Investering in jezelf: € 90,00
Waar: Buitengoed ‘De Uylenburg’
Noordeindseweg 70, Delfgauw

www.uylenburg.nl

*Je kunt de dagretraite verlengen door eventueel ervoor of erna een kamer met ontbijt te reserveren in de sfeervolle herberg.

‘Speak only if it improves upon the silence’~ Mahatma Gandhi

Ervaringen van deelnemers aan eerdere retraitedagen:

Ik wist niet dat het zoveel met me zou doen….

Een heerlijke dag, goed verzorgd, gewoon heerlijk, ik kom graag terug de volgende keer….

De dag heeft nog lang nagewerkt….

Precies wat ik nodig had….en wat een prachtige plek….

De stilte viel me mee, maar soms vond ik het even lastig….

Dit was zo geweldig, ik voelde zoveel verbinding met iedereen. In verbinding en dan deze rituelen, wow…..ik was echt gelukkig, dank je wel voor deze dag.