Protocol COVID-19/ Contact

Marjoleine Diemel
Zegge 16
2631 DL Nootdorp
Tel. 06-29540991
Email; marjoleinediemel@gmail.com

Protocol- COVID-19 in de yogaruimte.
Veiligheid van cursist en docent staat voorop. Dat is het uitgangspunt van dit protocol. 
Uitgegaan wordt van ieders bereidheid om de regels te volgen en zodoende zo goed mogelijk bij te dragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus. Wij volgen de bekende regels van het RIVM ivm COVID-19, en de ‘Vereniging van Yogadocenten Nederland’.

Dit betekent:
*Heb jij of één van je huisgenoten (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts, meld je dan bijtijds af en blijf thuis! Ook niet komen als je in nauw contact bent geweest met een verkouden/grieperig of besmet iemand! En heb je zelf COVID-19 of iets anders, ziek dan goed uit!

*Bewaar voldoende afstand tot andere deelnemers bij binnenkomst en verlaat na de les één voor één de ruimte. In de gang is 1 persoon toegestaan, geef elkaar die ruimte.

*Reinig je handen bij binnenkomst in de yogaruimte met het pompflesje handgel! Voor en na elke les worden deurknoppen extra schoongemaakt.

*De matten liggen op afstand, hierop plaats je vanuit hygiënisch oogpunt je eigen yogamat. Ivm COVID-19 neem je nu ook tijdelijk een eigen dekentje of grote sjaal mee voor de eindontspanning en eventueel een dun hoofdkussentje als je dit nodig hebt om comfortabel te kunnen liggen.

*De meditatiekussens mogen wel gebruikt worden om op te zitten.

*Er wordt altijd geventileerd, een vest of een trui, laagje aan, laagje uit kan daarom handig zijn.

Zorg voor jezelf en elkaar!