Protocol COVID-19/ Contact

Marjoleine Diemel
Zegge 16
2631 DL Nootdorp
Tel. 06-29540991
Email; marjoleinediemel@gmail.com

Protocol- COVID-19
Veiligheid van cursist en docent staat voorop. Dat is het uitgangspunt van dit protocol. 
Uitgegaan wordt van ieders bereidheid om de regels te volgen en zodoende zo goed mogelijk bij te dragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus. Wij volgen de bekende regels van het RIVM ivm COVID-19, en de ‘Vereniging van Yogadocenten Nederland’.

Dit betekent:
*Heb jij of één van je huisgenoten verkoudheidsklachten en/of koorts, meld je dan bijtijds af en blijf thuis!
*Vanuit hygiënisch oogpunt gebruik je je eigen yogamat, ivm COVID-19 neem je nu ook tijdelijk een eigen dekentje of grote sjaal mee voor de eindontspanning en eventueel een dun hoofdkussentje als je dit nodig hebt om comfortabel te kunnen liggen.
*Reinig je handen bij binnenkomst in de yogaruimte met het pompflesje!
*De matten liggen op afstand, hierop plaats je je eigen yogamat. Bewaar voldoende afstand tot andere deelnemers bij binnenkomst en verlaat na de les één voor één de ruimte. De meditatiekussens mogen wel gebruikt worden om op te zitten.
*Er wordt altijd voldoende geventileerd, een vest of een trui, laagje aan, laagje uit kan daarom handig zijn.

De wekelijkse yogales bij je thuis volgen (online).
*Het zou kunnen dat jij op dit moment (COVID-19) je wekelijkse yogales liever thuis beoefend. Ook voor af en toe of in geval van een verkouden huisgenoot is dit een mogelijkheid. Je hoeft dan je wekelijkse yogales niet te missen, en de structuur van yogales op dat moment in de week blijft behouden. 

Laat het bijtijds weten en je ontvangt de complete wekelijkse yogales vlak voordat je normale lestijd ingaat via een link/whatsapp (de link blijft ongeveer een week beschikbaar). Je leskaart wordt zoals normaal afgetekend en je vaste plekje in je vertrouwde yogales blijft in dit geval natuurlijk voor jou behouden.

Ik spreek de yogalessen in zonder beeld, dat doe ik bewust op deze manier. Hierdoor kun je met al je aandacht naar binnen keren. Rol je yogamat uit op een rustig plekje, sluit je ogen en laat je begeleiden naar rust en ontspanning (alleen voor persoonlijk gebruik).