Protocol COVID-19/ Contact

Marjoleine Diemel
Zegge 16
2631 DL Nootdorp
Tel. 06-29540991
Email; marjoleinediemel@gmail.com

Update…..
Helaas kunnen we elkaar weer even niet ontmoeten voor onze gezamenlijke wekelijkse yogalessen. Ik heb daarom een serie korte audiolessen gemaakt, tijdsduur een ruim half uurtje per les. Zorgvuldig ingesproken zodat er geen beeld en kijken bij nodig is voor deelnemers aan mijn lessen. Alle aandacht kan dus helemaal bij jezelf, de meditatieve oefeningen en de verstilling blijven. Elke week een nieuwe complete korte les van 30 minuten zolang deze lockdown duurt. Ook als je al jaren dagelijks thuis oefent kan het fijn zijn voor de afwisseling en ter inspiratie als een les voor je ingesproken is.

Elke 30 minuten yogales kun je vaker doen, elke les blijft 3 weken beschikbaar voor je. Je kunt op ieder moment beginnen. Elke les is compleet, compact, eenvoudig, verstillend en geeft je weer nieuwe energie.

Regelmatig ontvang je een klein extraatje als je meebeweegt met deze lessen, zoals een inleiding tot een vast dagelijks meditatieritueel, een korte begeleide helende meditatie of een ademoefening. Deze extraatjes kun je opslaan en bewaren om vaker te beoefenen als je dat wilt.

Meedoen? Laat het me weten, mail of app me. Elke wekelijkse les van ruim 30 minuten kost je een halve strip op je yogaleskaartje. Heb je geen leskaartje dan kan ik je een betaalverzoek (tikkie) van €6,00 sturen.

Ik hoop dat je meebeweegt in deze bijzondere tijd van bezinning en verandering, zo blijven we in verbinding en……vergeet niet dat een sterk immuunsysteem wordt ontwikkeld en behouden door stabiliteit, gezonde gevarieerde voeding en beweging! 

Rol je mat uit op een plekje waar je je fijn voelt en even niet gestoord wordt. Laat je begeleiden op een tijdstip dat jou uitkomt, simpel via een link op je telefoon, die je van mij ontvangt via Whattsapp.

Protocol- COVID-19
Veiligheid van cursist en docent staat voorop. Dat is het uitgangspunt van dit protocol. 
Uitgegaan wordt van ieders bereidheid om de regels te volgen en zodoende zo goed mogelijk bij te dragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus. Wij volgen de bekende regels van het RIVM ivm COVID-19, en de ‘Vereniging van Yogadocenten Nederland’.

Dit betekent:
*Heb jij of één van je huisgenoten (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts, meld je dan bijtijds af en blijf thuis! Ook niet komen als je in nauw contact bent geweest met een verkouden/grieperig of besmet iemand! En heb je zelf COVID-19 of iets anders, ziek dan goed uit!

*Bewaar voldoende afstand tot andere deelnemers bij binnenkomst en verlaat na de les één voor één de ruimte.

*Reinig je handen bij binnenkomst in de yogaruimte met het pompflesje handgel!

*De matten liggen op afstand, hierop plaats je vanuit hygiënisch oogpunt je eigen yogamat. Ivm COVID-19 neem je nu ook tijdelijk een eigen dekentje of grote sjaal mee voor de eindontspanning en eventueel een dun hoofdkussentje als je dit nodig hebt om comfortabel te kunnen liggen.

*De meditatiekussens mogen wel gebruikt worden om op te zitten.

*Er wordt altijd geventileerd, een vest of een trui, laagje aan, laagje uit kan daarom handig zijn.

Mis je hierdoor een les, dan kun je deze op een later moment inhalen op een andere tijd en dag dan je eigen lesuur. Op afspraak en waar plaats is.

Zorg voor jezelf en elkaar!